![]() |
3 Eklenti(ler)
Bunlar yukarıdaki sarı renkli olan kadar büyük değil belki ama yine de çok güzeller.
Eklenti 476584 Eklenti 476583 Eklenti 476582 |
1 Eklenti(ler)
880. mesajda gösterdiğim frezyayı sinirlenip söküp attım:mad: sağa sola devrilip duruyordu, diğerlerinde çiçek sapı oluşmuşken onda hareket yoktu.
Bu arada tomurcuklarımızda kocaman oldular;) |
Güneşi seviyorlar. 2 gündür güneş açınca hemen saplar ortaya çıktı.
|
Ohooo... İstanbul'daki frezyalar bile açmış... Biz hala yaprak çıkarıyoruz. :P
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kokuları mis.
|
1 Eklenti(ler)
Bu rengi çoğaltmak lazım.
|
1 Eklenti(ler)
Bu rengide çok güzel.
|
2 Eklenti(ler)
benim frezyalarım,da açtılar bu yıl sıcaklardan erken açtılar....
|
Şimdi de aklım bunlarda kalacak , neyi görsem gönlümü ona kaptırıyorum :) Vay benim halime !
|
Çok güzeller... Sadece beyazım var. Her renginden büyükçe bir saksı istiyorum seneye :)
|
Ne kadarda zarif yapraklı asil bir çiçek,çok istememe rağmen yetiştiremedim.güle güle büyütün arkadaşlar..
|
Alıntı:
|
Ooo, Benol Hanım yine kıskandırmışsınız bizleri... Sizin çiçeklerinize de maşallah :D
|
Benim frezyalar 2 yıldır çiceklenmiyor sebebi ne olabilir
|
ŞOK marketlerde içinde 10 tane soğan olan paket 2,95 tl.
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili eriklibahce..
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Soğanları bu sene ektim, mutlaka söküp, vakti geldiğinde tekrar mı ekmeliyim? saksıda bıraKırım diye düşünmüştüm.
|
sevgili hiracığım,her iki yöntemde uygundur.ama yapraklar iyice kurusun. ben saksı ihtiyacımdan dolayı,bütün frezyalarımın, topraklarını dağıtmadan olduğu gibi çıkartıp büyük bir kovanın içinde saklıyorum. dikim zamanı geldiğinde,eski topraklarından ayırıp yeni topraklarına dikiyorum.
|
Alıntı:
|
Annemin frezyaları..
5 Eklenti(ler)
Eklenti 482060
Eklenti 482061 Eklenti 482062 Eklenti 482063 Eklenti 482064 Duvar dibinde,yağmur serpintisiyle,toprağı değişmeden böyle açtılar.Bir de bakılsalarmış ne olurmuş bilmem.Katmerli dikmemiştik,herhalde döndü. |
Alıntı:
İyiki dönmüşler sevgili mügem.maşallah bu kadar olur.. |
3 Eklenti(ler)
Son noktayı koyuyor frezyalarım. artık yeni sezon yeni umutlar ;)
|
İyi geceler arkadaslar....
A101 den soğanları almıstim ektim hicbir hareket yok zambak ve glayoller kocaman oldular aynı gün ektim.Umudu kesmeli miyim? |
Sayın hilalll, aynı filmden bahsediyoruz ama ben sonunda, sense daha başındasın:) bir kaç sayfa evvelini okursan anlayacaksın ne demek istediğimi:) benim soğanların serüvenini oku.
|
Tamam inşaAllah kötü bir haber yoktur:)
Okudum ... Kokulu diye en çokta onları merak ediyordum beklenecek artık yapacak birşey yok. Şimdi bir küçük sorunumuz daha var ben Diyarbakır da nasıl serin bir yer bulup yazı nasıl atlattırirım soğanlarıma. |
Bu durumda rahatlıkla ve rahatlıkla, gayet kendlmden emin olarak cevap verebilirim çünkü aynı şeyler benim frezyalarımda da oldu. Soğanlarınız asla şuanda yeşermeyecek, ekim ayına kadar öylece bekleyeceksiniz.
|
5 Eklenti(ler)
Frezyalarımı daha önceki sene, bir saksısını sn Mutlu Kutlu'dan bir saksısını da zengarden'den yazlık diye almıştım ama aldığım yaz açmadılar, ekimde yeşermeye başladılar ama bazılarını kaybetmiştim, mesela eflatunlar hiç çıkmadı, yani illaki baharda açtılar ve sonuç :)...
Eklenti 486197 Eklenti 486198 Eklenti 486199 Eklenti 486200 Eklenti 486201 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025