![]() |
1 Eklenti(ler)
Deneme yapıyorum Eklenti 704176
|
Nihayet oldu, bu günler öncesinindi, yarın eklerim inşallah. Çok mutlu oldum.
|
3 Eklenti(ler)
Pencere önü balkonla yarışıyor diye mesaj yazmıştım.
Önümüzdeki günlerde kısmetse, çiçeklenme çok güzel devam edecek gibi görünüyor. |
3 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Frezyaya devam...
|
5 Eklenti(ler)
Apartman bahçesinden balkonun durumu.
Pencere önünden. Lila renkte açıp bahçeyi şenlendirenlerden. Hepsi bir arada... |
Beklediğim muhteşem görüntüler. Elleriniz dert görmesin Sayın Dumlupınar
|
Alıntı:
İki gözü de görmüyor üç yıl önce barınaktan sahiplendik. Mazlum, masum, sessiz, dünya tatlısıdır. Hayatımızdaki yeri oldukça büyük ve önemli;) |
1 Eklenti(ler)
Mis kokulu bodur türün akrabası,mis kokulu ilk çiçeğini açtı.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Pencere önünün sol tarafındaki 3 saksı çiçeklerle dolup taşarken,sağ taraftaki 2 saksı gecikmeli olarak çiçeklenmeye başlıyor.
Burada güneşin frezyaların çiçeklenmesi üzerindeki etkisini, en belirgin şekilde görmüş oluyoruz. |
3 Eklenti(ler)
Bunlar son çiçekler. Keşke daha uzun sürseydi bu görsel şölen ama ne yazık ki her güzelliğin bir sonu olduğu gibi frezyalarımın çiçeklenmesinin de sonu geldi. Artık burdan siz kıymetli frezya severlerin frezyalarını izlemeye devam ediyor olacağım.
Eklenti 704270 Ebruli türün bu rengi saksıda bir taneydi ama çok sevdim bu renginide Eklenti 704271 Eklenti 704272 |
Bu nasıl bir güzelliktir. Bu nasıl bir coşkudur. Maşallah maşallah 41 kere. Biz de bi kök frezyamız açtı diye sevinmiştik:p
|
1 Eklenti(ler)
Gece görüşü...
|
Oy Maşallah.. Gecede güzeller gündüz de güzeller
|
5 Eklenti(ler)
Balkondan frezyalara devam.
Hava sıcaklığının düşük olması en çok frezyaları mutlu ediyor. |
5 Eklenti(ler)
Balkonun sol tarafındaki saksıları bu sabah erken saatlerde suladım.Hemen neşeleri yerine gelmiş.Çiçeklenme aşamasında suya doymuyorlar.
Bu saksılara nohuta benzer yamuk yumuk yavru soğanları dikmiştim.Hepsi çok güzel çiçeklenmeye başladılar.Önümüzdeki günlerde fotoğraflarını tekrar paylaşırım. |
3 Eklenti(ler)
Devamı...
|
1 Eklenti(ler)
Günlerdir beklediğim güzellik nihayet açtı. Sizlerle de hemen paylaşmak istedim.
|
5 Eklenti(ler)
Sn. FirdevsAçar'ın güzel frezyalarıyla pişti olduk :) aynı renkler yanyana gelmiş.
Eklenti 704345 Kültür türlerden yeni renkler geliyor. Eklenti 704346 Eklenti 704347 Eklenti 704348 Ebruli türler de açmaya başladı. Eklenti 704349 |
3 Eklenti(ler)
Daha önce açanlar, güzelliklerini sergilemeye devam ediyor.
|
Maşallah çok güzel açmışlar. Ben de istiyorum bu çiçeğin tohum veya soğanını bulmak ama bulamadım hep katmerli var istanbul içinde bana birkaç soğan vermek isteyen olursa mesaj yoluyla ulaşırsa çok sevinirim
|
A101 e dün geldi.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bu sabah pencere önündeki 2 saksıyı evin içine aldım.
Bu yıl hemen hemen her saksıda çok güzel çiçeklenme oldu. |
1 Eklenti(ler)
Soğanlarım küçük olduğu için artık çiçekleri kesmeyi düşünüyorum ki soğanlara güç kalsın.
Acaba yine çiçeklenirler mi? |
Alıntı:
Benim bitkilerimde de tomurcuklar mevcut ama daha küçükler. Geçen yıl soğuktan korumak için kapalı balkona alınca, güneş almalarını engellediğim için çiçek verimim düşük oldu. Bu yılda köydeki bahçeye indirdim saksılarla -6 derecelere dayandılar. Geçen hafta tomurcukları görmüştüm, yarın durumlarına bakacağım. Bu şahane renkli çiçekleri bende görmek istiyorum artık. ;) |
5 Eklenti(ler)
Buda en güzellerinden.Asalet Hanım.
|
Hakikaten hem asalet ve zerafet var bu çiçeklerde. Ayrıca yetiştiren kişinin mahir elleri ve tabi ki sevgisi.. Sonrada ortaya böylesi muhteşem görüntüler çıkıyor.
|
Hepsini kucaklayıp yüzümü içine gömmek, derin derin içime çekmek, koklamak geliyor fotolara bakınca.:p
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025