agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > SIK SORULAN SORULAR / FORUM KULLANMA KILAVUZU
(https)

Beğeni Düzeni591Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-10-2008, 08:53   #11
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Galeri: 215
Sevgili lerdemir, o yazımdan ilginizi çeken sadece tartışılan konuyla ilgisiz o tek bir cümle miydi? Yazının sahibi benim yerime yanıtını vermiş.

Sn. ertugrula, bu konuyu istediğiniz yerde uzatıp, istediğiniz yerde kesmeye kalkıyorsunuz. Dikkat ettim de yazılarınızın sonunda "bu son olsun" demeye gelen ifadeler kullanıyor ama bu arada birilerine de yazmaları için konu yaratıyorsunuz. O zaman yanıtların gelmesi kaçınılmaz olacaktır. Tartışmada son noktayı koymak istemek, pek de haklılığı sağlamayabilir.

Alıntı:
Yazılarına dikkat edecek zamanı olmayan unvan sahiplerinin bu zamanlarını daha iyi işler yapmak için harcadıklarına da inanmıyorum. Aynen dediğiniz gibi sadece birkaç dakikalarını alır. Ayrıca unvan sahibi olmayanların zamanlarını onlardan daha değersiz işler yaparak geçirdiklerini de sanmıyorum. Eminim herkesin zamanı değerlidir ve herkes kendince önemli ve yararlı bir iş yapıyordur.
Size de aynı şeyi soracağım. Sizin yazınızda verdiğiniz bir örnek karşılığındaki o tek cümle miydi yazdıklarımdan sizde yanıt isteği yaratan? O zaten sadece bir varsayımdı (doğruluğunu tartışmıyordum) ve bunun bir kıstas olmadığını da belirtmiştim. Aslında yazımdaki anafikir; yöntem (bunu da yanlışlığına inanmadığımı belirtmiştim) tartışması yerine haklılığı savunmaktı, gözden kaçmış. Siz de Türkçenin doğru kullanılmasını savunuyor ama nedense başka yerlere takılıyorsunuz.

Neyse, yanıt hakkımı kullanayım derken konudan uzaklaşmak, bu tartışmayı sündürmek de istemem. Ben bu başlık altında çok kereler "agaclar.net sitesi forumlarında kullanılması gereken Türkçe yazım kuralları" ile ilgili düşüncelerimi yazdım. Hep de yazacağım.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025