View Single Post
Eski 22-10-2008, 05:41   #801
kartel
/

Giriş Tarihi: 07-10-2007
siz hangi türkçeden bahsediyorsunuz neyi korumaya çalışıyorsunuz kelimelerin yazılış şekilleri yerine ne yazdığına odaklansanıza güzel ülkem ne hale geldi bu düşünceler yüzünden sınır kapıları açılsa yüzde 70 ten fazlası kaçar ülkemden bıktırılmış bir millet haline getirildik insanlara eğitim verecek yerde baş örtülerine taktılar öğrencilerine neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlatmak yerine büyük harfle başla küçük harfle yaz gibi gerçekte hiç bir anlam ifade etmeyen boş konularla eğitim verdiklerini sanıyorlar diyeceksinizki ne demek boş konular sizce hapishanelerde ve dışarıda vahşice cinayetler işlemiş tecavüz edip öldürmüş binlerce insanın paralarını alıp kaçmış kaç üniverste mezunu var veya imla hatası yapmayan insanlar var hiç araştırdınızmı
bu insanlara eğitim verirken büyük harf küçük harf muhabbeti yapacakları yerde henüz vakit varken düşünmeyi öğretselerdi ya türkçemizi koruyalım diyorsunuz ben of luyum atalarım vatanımın her değerini korumaya son damla kanlarına kadar vardılar ve bende varım ama dikkatinizi çekerim "değerlerini" diyorum birilerinin uydurduğu ve sürekli değiştirdiği boş şeyleri değil türkiye cumhuriyetinin çok ciddi bir geçmişi yok kaçıncı yıl dönümünü kutladığımızı hatırlayın ve bende size sorayım türkiye cumhuriyetinin kurucusu ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK şu an bulunduğunuz mekana gelse hanginizle iletişim kurabilir ne siz onun konuştuğu dilden anlarsınız nede o sizin konuştuğunuz dili anlar hadi bir kısmını anlasanız bile baya bir kelimeyi anlamıyacaksınız hemde aradan çok sene geçmediği halde bu kadar bozulan bir türkçeyi korumaktan bahsedeceksiniz hanginiz arabaya "oturgaçlı getirgeçli götürgeç" diyor biz uyutulmuş bir milletiz güzel ülkem elimizden gidiyor her dalda dışa bağımlı olduk tarımımıza bile karışıyorlar olsun biz türkçemizi koruyalım ne olmuş yani develüasyonlar yaşanmışsa tecavüz edip öldürmeyenler salınmadığı halde tecavüz edip öldürenler bir günde serbest bırakılmışsa ve sayıları binleri buluyorsa ve daha daha salınanların büyük çoğunluğu tekrar öldürüp içeri girmişse ne olmuş biz türkçemizi koruyalım bu linke iyi bakın ve yazılanları okumaya çalışın altındaki imzayada dikkatinizi çekerim
http://img227.imageshack.us/img227/6043/gizli2wf4.jpg
kaçınız bu yazıyı okuyabildi???
ne dersiniz ben salağın tekiyim yanlış konulara önem veriyorum ne nokta ne virgül insan oğlu neden yazı yazmayı icat etmiş bir düşünün cevap basit beyin unutur bilgiyse değerlidir kaybedilmemelidir kaybetmemek için bir yöntem bulunması gereklidir ve bulunmuştur benim eksiğim ney biliyormusunuz virgül nokta değil yazımın okunmaması yazdığım kelimelere değil yazış tarzıma önem veren bir okuyucu kitlesi olması malum slogan varya hani tükçeyi kaybedersek türkiyeyide kaybederiz anlamında olan
canım ülkemi kaybedecek olmamızın tek sebebi öğrenmeye aç bir millet olacağımıza eleştirmeye atak bir millet olmamız eleştirmek gözüyle değilde öğrenmek gözüyle okuyanlarınıza soruyorum yazdığım hangi cümleyi anlamadınız gerçek dünyayla eğitim verenlerin dünyası aynı değil bunun kanıtı tarihte ap açık ortada birçok değerli bilim adamı ve mucitimiz eğitim verenlerin dünyasında başarılı olamadıkları halde gerçek dünyada tarih yazıp tarihin akışını değiştirdiler ve biz gerçek dünyadayız ben ilkokul mezunuyum istanbul iski de taşeron (21.yüzyılın kölelik sistemi) olarak çalışıyorum anlıyacağınız cahilin tekiyim tamam cahilim korumamız gerekiyor dediğiniz değerin varsa değerini bilemiyecek kadar cahilim ama gel görki 9 yıldır yapmakta olduğum bir projeyi bitirmiş bir cahil google ye "rov" diye yazıp görsellerde aratırsanız binlercesi çıkacak yaptığım aracın tanımı kamera ve kol sistemi taşıyan pc konrollü bir deniz altı bir konuya dikkatinizi çekeyim googlede bulduğunuz sonuçların hepsi yurt dışında niye türkiyede yok çünkü çok dertliyiz bir sürü sorunlarımız var çözülmesi gereken noktalar virgüller başörtüyle gelen öğrenciler ve aynı zihniyete sahip olduğu halde hepsini henüz tam olarak tespit edemediğimiz erkek öğrenciler bilmem neredeki içki yasağı biz bu sorunları çözmekle uğraşa duralım bağnaz gerici irticacı iran "NASA" ya rakip olmakla meşgul olsun böyle giderse gerici dediğimiz iran on yıla kalmaz ufukta kaybolmuş olur olsun biz yinede gerici iran diyerek kendimizi ilerici sanarız sorun kalmaz türk usulü çözüm işte.

kalbinizi kırdıysam her hangi birinizi üzdüysem af ola ama dertlendim bu sayfaya girince.

sadece okuyan ve bilgiye aç birisi olarak yetkililer tarafından izin verilirse şimdiden sonrada okuyan birisi olarak kalmayı tercih ederim.
yok izin verilmezse varsın kovulacağım dokuz köyden biriside burası olsun.
hakkınızı helal edin.

kartel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön