agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > SIK SORULAN SORULAR / FORUM KULLANMA KILAVUZU
(https)

Beğeni Düzeni591Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-10-2008, 03:33   #11
Ağaç Dostu

ertugrula's Avatar

Giriş Tarihi: 04-10-2008
Merhaba,

Bu mektup diliyorum son mektup olsun. Hiç değilse bu serinin son mektubu olsun. Ben tartışmaktan kaçmaya çalıştıkça inadına tartışma çeşitleniyor ve derinleşiyor. Ben konu bir an önce kapansın diye, örneklerimi genelden vermeye çalışıyorum. Tek tek örnekler verip üzerinde tartışmak istemiyorum. Burada şöyle davranılmış, şurada böyle davranılmış demek istemiyorum. Bu nedenle genellemeler yapıyorum.
Gelen son cevaplara bir iki satır cevap verip bitirmeye çalışacağım. Her yazının bir bölümünü ele alıp ona istediğiniz gibi cevap verebilirsiniz fakat bu cevaplar hiçbir zaman yazının bütününü cevaplamazlar. Bence yazıların bütününe cevap vermek gerekir.

lerdemir :
Ben çabuk tahrik olurum dedim, üslubumu bozarım demedim. Bu konuda bir daha yazmayacağım dediğim halde dayanamadım ve yazdım.

nevsune :
Hangi mesajımda yazdım hatırlamıyorum fakat siteye üye olduktan sonraki günlerde birkaç yüz mesaj okudum ve bu hiç de azımsanacak bir sayı değil. Okumaya da devam ediyorum. Fakat ben Todor'un mesajında azarladığını söylemedim. Azarlar tonda mesajlar olduğunu söyledim. Bu da genele ait bir eleştiri. Farklı mesajlarda, farklı yazarların azarlar tonda mesajlarını gördüm.

Yazılarına dikkat edecek zamanı olmayan unvan sahiplerinin bu zamanlarını daha iyi işler yapmak için harcadıklarına da inanmıyorum. Aynen dediğiniz gibi sadece birkaç dakikalarını alır. Ayrıca unvan sahibi olmayanların zamanlarını onlardan daha değersiz işler yaparak geçirdiklerini de sanmıyorum. Eminim herkesin zamanı değerlidir ve herkes kendince önemli ve yararlı bir iş yapıyordur.

Ve malina :
Yazımın sonunda da dediğim gibi, yazıma karşılık bir savunma yazısı yazmanız gerekmiyordu. Çünkü yazımda söz ettiğiniz bölüm sizi değil, sizin uyarı yazısı yazdığınız kişilerin tepkilerini eleştiriyordu. Sanıyorum benim yazıyı kısa tutmaya çalışmam da işin içinden çıkmayı zorlaştırdı. Aslında yazdıklarıma savunma penceresinden bakmazsanız başından beri yanınızda olduğumu da görürsünüz.

Tartışmaya çalıştığımız bu konu burada yazışarak içinden çıkılmaya çok da uygun değil gibi geliyor bana. Yanlış anlamadıysam zaman zaman bazı üyeler toplanıyor. Belki bir gün böyle bir toplantıda yüz yüze konuşarak daha kolay anlaşabiliriz.

Şimdilik bu mektubun son mektup olmasını umarak herkese güzel Türkçeli günler diliyorum.
Ertuğrul A.

ertugrula Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025