agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)




Beğeni Düzeni3621Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-05-2010, 13:48   #11
Ağaçsever
 
iko10's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-10-2009
Şehir: İstanbul-Sarıyer
Mesajlar: 85
Sormak istediğim bir şey var; o küçücük alanda tam 3 tane (belki daha fazla) büyük karınca yuvası var. Acaba bitkilere zarar verirler mi? İlaç atmak istemiyorum. Eğer bir zararları yoksa sorun değil.

"Bu arada salatalık ve fasulye olacaksa sarılacakları yerleri de OSB levhaya kısa kenarlardan monte edebilirsiniz. Domates için de 2 çıta arasına ip gerebilirsiniz."

Henüz nasıl yapacağımıza karar veremedik. Birtakım zihri sinir projelerimiz var ama. 380 cm tel germek için uzun bir ölçü gibi gekiyor. Fazla esner. Portatif bir sistem üzerinde tartışıyoruz. Eğer netleşirse sizlerle de paylaşacağım.

Bu arada bahçesine kemik tozu atacakların etraftaki 4 ayaklı haylazlara dikkat etmeleri gerekiyor. Bizim yaramaz Bobi kaşla göz arasında paketi delivermiş. Elinden aldık ama birden bire bahçıvanlık merakı tutmuş olmalı ki oradan ayrılmıyor.


Düzenleyen iko10 : 05-05-2010 saat 13:59 Neden: ekleme
iko10 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
sebze, sebze adası, yükseltilmiş yastık


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025