![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
Şehir: Hollanda
Mesajlar: 627
|
Alıntı:
Ben melocanın tadını mantara benzetiyorum hani onu andırıyor et istemeyen başlı başına etin yerini alabilen bir ot .Tıpkı mantar gibi . Ellerine sağlık . Kaldriğin de bizim oralarda turşusu yapılır . Bizde geniş kızartma tavasında hafif mısır unu eklenip (eklemeden de oluyor )sıvıyağda börek gibi alt üst edilerek kızartılır . Yiyen herkesin hoşuna gider . Kara lahanadan ise çeşitli yemeklerimiz vardır sarma dışında pirinçlisini (aynı ıspanak gibi) , kara kavurmasını ,bulgurlu diplesini , kepirlisini , turşusunu ve daha birçok çeşidini pişiririz . |
|
|
|
|
![]() |
|
|