agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni24Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-04-2008, 00:00   #16
Ağaç Dostu
 
eylems's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-04-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,444
Galeri: 58
KASTAMONU/TOSYA
maşmak(madımak) aşı

yaklaşık 200gr kadar madımak
1 su bardağı ufak(kırık pirinç)
2-3 yemek kaşığı tereyağı
1/2 kğ yoğurt
kırık pirinç ve madımaklar ayıklanıp yıkanır özellikle maşmak **** madımak ayıklanınca sirkeli suda 5 dk. bekletilip yıkanır.kırık pirinç maşmak ve tereyağı tencereye konularak üzerine 2-3 parmak geçecek kadar su ilavesi ile pişirilir.pişen malzemeye yarısıcakken çırpılmış ve çok az sulandırılmış yoğurt eklenir.mükemmel olur deneyin şimdi zamanı afiyetle yemeniz temennisi ile ....

eylems Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025