agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni24Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-01-2008, 20:49   #13
Ağaç Dostu
 
DarkYES's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 5,587
Galeri: 363
Sevgili iklimsiz, bu son tarifler yöre dışındaki pek çok insan için -belki içindeki de- oldukça ilginç
Özellikle karayemiş ve kirazın "tuzlu" olarak kullanımı -en azından benim tanıdığım- pek çok insana farklı gelecek bir durum. Ben kendi adıma çok leziz olacağından eminim o ayrı bir konu.

Yemek tarifi olmasa da özelikle şerbetli tatlılara -ekmek kadayıfı, kemal paşa, şekerpare- limon sıkmayı çok severim. Bu tatlıların -özelikle şerbet ağırsa- yenmesini kolaylaştıran bir durum. Doğu Karadeniz'de -kimden unuttum- öğrendiğim ama gittiğim her yerde yadırgandığına şahit olduğum bir durumdur. Oysa ki pek bir beğenilen limonata diye bildiğimiz içecek de doğrudan ekşi ve tatlının karışımıdır.

Güzel tarifler için herkese teşekkürler.

Not: Acıktım galiba

DarkYES Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025