agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni24Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-01-2008, 20:38   #1
Ağaç Dostu
 
İklimsiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-03-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 2,451
Galeri: 53
Giresun'dan Isırgan (sırgan) Otu Yemeği:

Isırganın uç filizleri toplanıp, iyice yıkanır. Bir tencereye bolca su konup kaynatılır, yıkanmış ısıganlar içine konur. Tahta bir kepçe yardımıyla sürekli tencerenin kenarlarına vurarak çırpılır. Isırganlar iyice ezilip, püre kıvamına gelince azar azar mısır unu konulur. Önceden ayıklanmış ve ezilmiş sarımsaklar ilave edilir, tuzu eklenir.

Sıcak olarak servis yapılır.

İklimsiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025