![]() |
Alıntı:
Azimle yılmadan çimlenmesini beklemeli ;) |
Evet aynen öyle:p
Ama tohumlar görünecek şekilde ekseydiniz.Bence daha iyi olur. Yani bütün tohumlar çimleniyor. |
Evet seninkinin boyu hızlı gelişti. Umarım bol bol çiçek alır, bol bol tohum dağıtırız.
|
Evet sizin de dediğiniz gibi. Fazla itmedim toprağa. Tohumun dörtte biri dışarda kaldı.
|
Arakadaşlar,
tohumlar bitti :( |
Alıntı:
Ha atmasanız ne olur, çimlenebilir, sorunsuz gelişebilir ama zaten az tohum var risk almayın derim. |
Sn. ktepe,
Özel mesajlarınıza bakarmısınız. |
Yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ;) Ben çok heyecanlıyım biliyor musunuz :eek: İnşallah alnımın akıyla çıkarım bu işten, birbirinden güzel sellukalarımız olur ;) Tohumlara zarar vermekten çok korkuyorum ama elimden gelen herşeyi yapacağım onları korumak ve yeşertmek için emin olun arkadaşlar. Gelişme sürecini de an be an fotoğraflayacağım ;)
Sevgili Mehmet, demek şaşkın ve acemiliğe aday başlığımız da var :p Sanırım aylarca şaşkın seçileceğim eyvah eyvah :p İnşallah tohumlara zarar vermem de, buna bir de sakarlık eklenmez ;) Çoook heyecanlıyım çook :p |
1 Eklenti(ler)
Bu gün 4.cü gün;
İlk selluka tohumum çimlendi,diğerlerinde bir hareket yok. |
Hiiii çok tatlııı :p
Ferda arkadaşım tebrikler, yeşertmişsin piti piti :p Nolur benimkiler de böyle olsun nolur nolur nolur :( Çok sevindim hem senin hem de hepimizin adına, zaten heyecanlıyım, görünce hepten heyecanlandım ;) İnşallah benimkiler de böyle olacak ve fotoğrafını koyacağım buraya ;) Olacak değil mi ? Benimkiler de böyle olacak :eek: |
Ferda Hanım, maşallah ;) darısı başımıza :)
melevcan sakin ol canım :):):) geldimi senin tohumlar? |
Henüz gelmedi papatyam, gün içerisinde gelir sanırım :) Tamam sakin olmaya çalışacağım :) Yani umut ediyorum :):) Ama beni anlayın ne olur, ilk defa tohumdan çiçek yetiştireceğim, benim için gerçekten heyecan verici. Bir yandan biraz endişe de var, ikisi karışınca tutamıyorum kendimi ;)
|
bu ne hız ferda hanım ışık hızı oldu bize göre:)
|
Tüh bilseydim sana başka tohumlar da gönderirdim, ama yok yok o zaman ne yapardın Allah bilir ;) şaka bir yana heyecanını çok iyi anlıyorum inşallah ilk denemende de başarılı olursun.
Alıntı:
|
Alıntı:
Balık kovana ekme sakın lazım olur sonra:D |
Pazar günü çok geç yarın lazım hemen :eek:
Bu gece yastık altına değil, suya koyacağım şişmeleri için ;) Yarın da ekilecekler :p Balık kovası deyince aklıma geldi. İzmir'den peyzajcı bir arkadaşım kendilerinin bahçede kullandıkları turuncu kovalardan göndermişti balık kovası yaparsın diye ;) Ama kullanmaya kıyamamıştım... Sellukalarım biraz serpilince, birini o turuncu kovaya alabilirim sanırım :p Yaşasınn, iyi aklıma getirdin :p |
Oy oy oy 41 kere maşşallah :)) Hadi gözünüz aydı. Darısı biz sellukacılara
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim arb73, kesinlikle aklımda tutacağım ;)
|
Ferda Hanım bebek sellukanız hayırlı olsun güle güle büyütün.
|
Tohumlarım geldi arkadaşlar, minicik minicikler ;) Valla böyleyken bile çok şirinler, ben daha irice tohumlar beklemiştim Mehmet arkadaşımızın koyduğu fotoğraftan sonra ;) Eve gidince suya koyacağım, şişsinler kocaman olsunlar :p
|
Benim de tohumlarım bir saat önce geldi:p papatyam a ve memet e teşekkürler.
papatyam, kargo para almadı :confused: acaba getiren çocuk içindekinin çok değerli olduğunu biliyordu da belki ona da veririm diye jest yapmak mı istedi.:p |
Şşşştt, o bir sır :rolleyes:
Güle güle büyüt :) Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Teşekkürler adabayrakoğlu.
Elde var iki ...... |
Oh oh ne güzel kardeş gelmiş.
|
Papatyam hayırlı haberlerini bekliyoruz. Senin selluka tohumlarında çıtlama pıtlama yok mu?
|
Alıntı:
tamam tamam zaten çocuğun içindekini nereden öğreneceğini aklım almamıştı:p çok incesin tekrar teşekkürler |
Ferda hanım maşallah :)
Ada'cım henüz benim tohumlarda bir kıpırdanma yok ama iş yerimde olan masamda sürekli gözmün önünde şaşı olucam yakında :)) Bitkiseli :) içindekileri sadece ben ve sizler biliyorsunuz başka kimseler bilemez :) |
Ben ilk yaprakları gördüğümde nasıl sevindim anlatamam. Biliyorsun benim için çok önemliydi Selluka ya ulaşmak. Darısı başına.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025