![]() |
selamları var..
|
Şimdilik bekliyorum.. sanki biraz sararma eğilimindeler.
|
tohum
1 Eklenti(ler)
bir kaç olgunlaşmış tohum..
Bu arada, Praecox dışardan selluka tohumu almıştı. Onlar ne durumda acaba? |
Alıntı:
|
Beklemeye devam.
|
Kışı göremeden bahara ulaşıyoruz neredeyse. 2007 selluka ekimleri başladığında tohumlardan talep ettiğimi söylemek istedim. Çocukluğumun İzmir çiçeklerini İstanbulda yetiştirmek ayrı bir keyif.
|
listeye beni de dahil ederseniz sevinirim.Selamlar
|
Sevgili memet,
Şu bizim tohum sayısı tahminlerimizde hangimiz gerçeğe en yaklaştık acaba, çok merak ediyorum da... |
Lerdemir , kırkyedi tohum zarfı var. Her birinde onbeş yirmi arası tohum. Boş çıkan tohumlar olabilir.. 600 civarı tahmin ediyorum.
|
Hmmm...
Yok yok, bence 880 tane var. :p Kesin...:D |
beni de listeye eklediniz değil mi?
sabırsızlıkla bekliyorum |
Kıskandırmak gibi olmasın ama benimde artık selluka tohumlarım var Memet Bey in sayesinde. Darısı tüm bekleyenlerin başına.
|
Amin :)
|
Nasıl mutluyum bilemezsiniz.
|
bize ne zaman ulaşacak acep?
|
Sevgili Ada, çok sevindim senin adına.
|
Adabayrakoğlu buraya kadar gelip, bir de elinde tohum yükü paketler olunca, artık olgunlaşmış iki tohumdan birini verdim..Cazip teklifi geri çevirmem mümkün değildi. Tohumlar şimdilik iyi durumda kuruyacak bakalım yakında.
|
Şükran Hanım, Memet Bey tohumların kurumasını bekliyor bir an önce kurusalar da bizde kavuşsak artık.
|
Alıntı:
Tohumlarınız kurumuş mu? |
Bitkiseli, Adabayrakoğlu bir çuval tohumla gelince, artık elde olan kuru bir tohumu verdim.
Ne yapalım hemşerime biraz iltimas geçtim..Getirdiği tohumları görünce. |
Sevgili Ada Kapmışsınız Sellukayı
Sizin Adınıza Sevindim.Eee Artık Darısı bizlere |
Sağolsun Memet Bey in sayesinde tohumlara kavuştum. Elfogi gerçekten darısı başınıza.
|
Herkes adına AMİN...
|
Sevgili adabayrakoğlu, hayırlı olsun. Darısı başımıza :)
|
Sayın Bahçıvan Memet Bey in çabaları sayesinde sellukasız bahçe, balkon kalmayacak. Sabır sabır ya sabır.
|
Sayın adabayrakoğlu, tohumlar mehmet beyde kuruya dursun, tohumlara ilk kavuşan olarak sizden de güzel haberler bekliyoruz artık
|
Bende sabırsızlıkla bekliyorum. Ah şimdi çimlenmesini beklemek var. Olsun bekleyebileceğim tohumlarım var o da yeter. Sizin pasiflora tohumlarını yarın postalayacağım. Saygılar.
|
Haklısınız bizim çimlenmesini bekleyebileğimiz tohumlarımız bile yok:(
biz kendi halimize yanalım:D pasiflora için tekrar reşekkürler. |
AAAA aşk olsun tohumlarınız çok güvenilir bir yerde sadece kurumayı bekliyor. Benim bu siteyle tanışma sebebim selluka yani selluka ararken bu siteyi buldum ve bırakamıyorum. Halinize yanacak bişey yok.
|
Ben tohumların ne kadar emin ellerde olduğunu biliyorum canım sadece tohumlara acındırıyorum kendimi nasıl dörtgözle beklediğimizi görsün de çabucak kurusun, çimlenirken de bizi üzmesin :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025