![]() |
Bol şanslar.Bu sefer inşallah olur.Hayırlı uğurlu olsun
|
Bu pazar oğlum 2 yaşına giriyor. Tohumlar elime geçince onun nasibine ekip ikisini bir büyüteceğim inşallah.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Memet bey arkadaşınıza sitemizden söz edinde oda ziyaret edip tohumları dört gözle beklediğimizi görsün:) bu sefer inşaallah |
Sevgili Ada
Sevimli Ufaklığın doğum günü kutlu olsun.Nice yaşlara |
Bende memet abinin tavsiyesiyle selluka bölümüne girdim ve beğendim.Bende sıraya girdim.Ama en çok bitkinin 1 senelik olduğuna üzüldüm.
|
Bütün bölümü bir daha oku.. Selluka tek yıllık bitki değil..Aynı kökten her sene tekrar canlanıyor.Tohum alacağımız sellukanın kalın bir gövdesi oluşmuş.
|
Tohum dağıtımları ne durumda?
|
öyleyse beni de sıraya yazarmısınız. bir yıldır selluka hayaliyle bekliyorum. Tohumlarımı ektim ve 5. günde sürmeye başladılar. Acaba yanlış mı ifade ettim, tohumlar fasülyeye yakın büyüklükte, siyah kahverengi çok sertti.
|
Siz tohumları nerden buldunuz.. Süs bezelyesi tohumu olduğunu mu düşünüyorsunuz..
|
bu nedir?
1 Eklenti(ler)
Bunun ne olduğunu bilenler sıraya girsin...
|
tamam süre bitti .. 33 dakika bekledim kimse sıraya girmedi..
bundan sonra KPS sınavına başvuru yapanlar listeye alınıyor. |
Memet Bey ben ben giriyorum.
|
Selluka tohumu galiba
|
Evet selluka tohumu galiba
|
Sn Memet, legümenlerin uzunluğunu söylerseniz ben de cevap vereceğim.
|
Şükran hanım selluka tohumlarını kaptık..
|
yanlız sorunumuz bitmedi, tohum çok ama tam kurumamış, biraz daha yutkunmaya devam edeceğiz.
|
Alıntı:
|
Sabrın sonu selamettir, selluka inşaallah sonunda yüzümüzü güldürür
|
Tohum olsunda kurumayı bekleriz.
|
işte işte işte
1 Eklenti(ler)
bunlar yaş olanlar..
Fazla yok..herbirinde onbeş yirmi taneden elli kadar tohum zarfı |
Maşallah gayet güzel ve sağlıklı görünüyorlar.Süpersiniz...:)
|
ben de siradayim tohumumuz olsun da kurumasini da herseyini de bekleriz. tebrikler memet bey ve tesekkurler!
|
Alıntı:
Gerçi ben bir tane selluka edinmiştim ama ,biliyorsunuz tohumdan yetiştirme zevki başka oluyor.Eğer olursa teşekkür ederim. Not: Bugün sellukanın toprağını değiştirip , saksısını büyüttüm inşallah kötü bir süpriz yaşamam. |
valla fazla değil işte, hepsi hepsi 500 700 civarı tohum kime yetecek bilmiyorum..
Şaka bir yana, izmirde olduğuna göre bir ara buluşuruz veririm tohum.. Fakat kurumasını bekleyelim önce |
Ben kurutsam olmaz mı? Gelip alabilirim. Sizi çok mu sıkıştırıyorum? Heyecanımı anlarsınız umarım. Saygılar.
|
Alıntı:
|
Yaşasınnn...ben de kendimmi kurutsam acaba? diye düşündüm ama .....
bekliyelim bari. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025