![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
bu aralar sicaklik 20 derecelerde olacakmis 1 hafta 10 gün kadar böyle devam edecek diyorlar simdiden korumaya almama gerek yok sanirim hergün düzenli olarak suluyorum yanyana degisik renklerde iki tane daha almayi düsünüyorum birbirlerine sarilirlar galiba cünkü bir renk cümbüsü olsun istiyorum. Birde ektigim taraf dogu sadece öglene kadar günes aliyor clematisim bahcemde kuzey tarafta oldugu icin oldukca serin oluyor yeri hakkinda problem yasamam umarim. Bu basligi takip edip clematis bitkisini yeni sizler sayesinde tanidim ve resmen asik oldum diyebilirim o yüzden isimi sansa birakmayi ve kaybetmeyi hic istemiyorum o yüzden incik cicik soruyorum herseyi en ince ayrintisina kadar kusura bakmayin ![]() He birde unutmadan birsey daha sorayim bizim bahcemizin ciceklik topraginda hep cakil taslari karisik bahceyi kazarken alttan hemen cakillar geliyor hemde inanilmaz cok derecede bundan 13 yil önce peyjaz düzenlemeleri tarafinca yapilan bir bahce acaba ciceklerin büyümesinde ne gibi yararlari var **** yarari varmi hangi akla hizmet olmus bu is? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın zencefil cicegi, Bahçenin her yerinde olduğundan eminmisiniz. Belirli yerlerdeyse drenaj kanalları yapılmış olabilir. Benim bahçemde de bir duvarın dibinde boydan boya su birikmesi oluyordu, bir kanal açtırıp, drenaj borusu döşetip, çakıl doldurtmuştum. Üzerine de toprak geldi tabi. Bazen o duvarın dibine çiçek ekerken yeterince derine inince ben de çakıl ile karşılaşıyorum. Öte yandan belki toprağınız çok ağırsa hafifletmek amacıyla çakıl karıştırmış olabilirler. Bunlar benim aklıma gelenler. Saygılar, Terra |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
Alıntı:
tesekkür ederim drenajin ne demek oldugunu bilmiyordum bende ögrenmis oldum sayenizde bu taslar ciceklerimin büyümesini etkilemez degilmi? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaslar,size bir link veriyorum..Gozleriniz senlensin... Search for Climbers: Quality Garden Plants from Crocus.co.uk |
|
|
|
![]() |
|
|