![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Alıntı:
Bende de tam tersi olmuştu. Bu yıl Voluceau'nun ilk açan çiçeğinin bir kısmı yaprakları ile aynı tonda yeşildi. Sonra açanlarda bir daha gözlemedim. Nedenleri hakkında edindiğiniz bir bilgi var mı? Saygılar, Terra |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | ||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2006
|
Alıntı:
Shin-shigyoku'nunki genetiğinde var. Bazı yaprakları böyle renk değiştiriyor. Sizinki ise sanırım bir anomali. Bende de oluyor bazen. Bir stres belirtisi..? Isı, ışık, su, besin fazlalığı veya eksikliği? Kim bilir? Daha önceki mesajlardan birinde xdurandii resmi yüklemiştim. İlk çiçeğinin tepalleri beyaz, stamenleri kahverengi idi. Sonrakiler orjinal biçimlerini aldılar. Alıntı:
clematis kapalı ortamda da yaşar. Ama ben tavsite etmem. İki sene balkonda baktım çiçeklerime. Clematise musallat olabilecek ne varsa hepsini gördüm. Kırmızı örümcek, phoma, küllenme, wilt... Bu sene bahçeye ekilince çok az sorun yaşadım. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2006
|
Sevgili lir, sizin verdiğiniz linkten bir iki alıntı ve tercümesi... Alıntı:
Alıntı:
Burada benim söylediklerimle çelişen birşey görmedim. Hoş Almanya'da bile kara kışa daha vakit vardır. Ama kalan zaman yeter mi? Gece ısısı 5 dereceye düşmüş...Türkiye'de olsa sorun yok. Havalar böyle giderse şaşkın bir çiçek yakalama şansınız bile olabilir... Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|