agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni57Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-09-2011, 18:33   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 04-09-2011
Şehir: ist
Mesajlar: 3
aykanurbileme

selam arkadaşlar 18 senedir bileycilik mesleğiyle uraşıyorum eğer bıçağı yeni aldıysanız ilk yapacanız o bıçağı biletmektir bıçak üreticileri bıçağa ağız açmaz sadece bir çizgi çeker günü birlik keskinlik sağlar evinizdeki bıçak köreldiyse hiç bir taşa sürmeniz fayda etmez bir bileyciye verip o bıçağı önce inceltecek sonra bahsettiniz yağ taşında klavını yani bileme esnasında oluşan çapağı alır sonra kullanırsınız ayrıca bahsedilen o taşın adı grit taşıdır sadece yunanistanın grit adasında çıkar ve kilosu en az 65.70 tl civarı yani bir evde bıçanızı bilemek için almaya değmez alsanızda işinizi görmez onun amacı sadece bilenen bıçağın çapağını almaya yarar saygılar

aykanurbileme Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025