![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-08-2008
|
Yaptığınız çalışmalardan dolayı sizi kutluyorum sizin çektiğiniz sıkıntıyı bende çekiyorum. Siz yinede 5 kişisiniz.Ben tek başıma Ankara da Çayyolu'nda ki Ali Rıza Bey hatıra Ormanı nda ağaçlandırma çalışması yapmaktayım bende bu işe geçen sene nisan ayında Yenimahalle Belediyesinin Cumhuriyetimizin 84.yılı kapsamında 80000 fidan projesinin bir ayağıda bizim evimizin arkasında bulunan hatıra ormanına dikim yapıldı.Tam bir şölen havasında yapılan dikim töreninden sonra burası unutuldu zorla bir tanker su yollladılar ama ben pes etmedim evimden sizin gibi pet şişelerle su doldurup ağaçlarımı kurtardım.Bu sene başında sitemle beraber buraya 1,5 tonluk su deposu koydum.Su deposunun yetişmediği kısmında sizin gibi yamaçta pet şişelerle ağaçlarımı kurtaramaya çabalıyorum. Nisan ayında 100 tane karaçam fidanı 2+3 yaşında olmak üzere dikim yaptım bunlardan sadece 2 tane firem oldu bu sene ekim ayında bende 1000 fidan 1000 hayat projesi kapsamında ağaçlandırma yapacağım. Toplamda 300 e yakın ağacım var burda sedir karaçam iğde fidanları yoğunlukta bu dikimde meşe ardıç servi türü ağaç türlerinede yer vereceğim kendimde küçük bir fidanlık kuracağım sırf buranın ağaçlandırılması için. Fıstık çamı nı kapta yetiştirmeyi planlıyorum eğer olumlu sonuç alırsam fıstık çamınıda yaygınlaştıracağım.Siyasiler ancak boş vaatlerde bulunuyor buda çok üzücü saygılarımla Nezih Karakurt tema vakfı gönüllüsü |
![]() |
![]() ![]() |
|
|