View Single Post
Eski 12-09-2008, 08:53   #57
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tamtutulma Mesajı Göster
Fidanlarınız çok işimize yarayacak. Ancak 100 -200 fidanı Yalova'dan buraya sağ salim ve ekonomik bir şekilde ulaştırmak gerekiyor.

Bir kaç yıl önce adını hatırlayamayacağım bir profesör: "Ürgüp için en uygun ağacın badem olduğunu açıklamıştı.
Merhabalar !

Sayın tam tutulma. Nakliye konusunu bir aile dostumuz kanalı ile hallettim sayılır. Kendileri nakliyeci ve kamyonları ile anadolunun her yerine malzeme taşırlar. Konuyu açtığımda seve seve halledeceklerini söylediler. Sağ olsunlar. E dost olmak zor iş biliyorsunuz.

Bu badem konusunda bende araştırma yapıyorum. Geçen yıl Zileden bir kg kadar çekirdek getirtip serada katladık. Fakat almakta biraz geciktiğimiz ve esas konumuz olmadığı için pek başarılı olamadık. Akşama sabaha yine badem çekirdeklerini getirtip katlamaya almayı planlıyorum. Ancak bu kez konumuz oldu şünkü ÜRGÜP CENNETİ onları bekler. Hele bir tüpleyelim sonrasını bir şekilde ben hallederim. Siz rahat olun arkadaşlarla mevcutlara sahip olalım yeter. Servileri çok yakında size ulaştırmaya çalışacağım. Şu anda haraket etsinler istemiyorum. Havalar biraz daha kırılsın. Bahsetmiştim deneme amaçlı. Telefonlarınızı ve adresinizi aldım. Arkadaşlara selamlarımızı iletin lutfen. Yalnız değilsiniz.

Sevgiyle kalın.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön