View Single Post
Eski 04-09-2008, 00:32   #31
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi amenajman Mesajı Göster
Merhaba Tamtutulma ,
Sizin bu yaptığınız kadar güzel birşey yok.söyleyecek söz bulamıyorum ya
Saygılar
Sevgili Amenajman!

Söylenecek o kadar çok söz varki bunları burdan anlatmaya bizim hiç birimizin gücü yetmez. Sadece şunu söyleyebilirim. Anadolu dünden hazır. Sizin gibi sevdalıları bekler. Üçer beşer guruplar halinde. Çıkarsız riyasız siyasetten uzak o köy senin bu köy benimsiz yapılacak her türlü çalışmaya katılırız biz. Bu bizim mayamızda var. Yeterki kullanılmadığımızı hissedelim ve şeffaflığı görelim. Orası toprağa çiçeğe aşık KOCA VEYSELLERİN diyarı. Hep bekler durur sahibini. Aslında sahibi ile koyun koyunadır kuzu ile koyun gibi. Ancak bir türlü kendini bulamaz.

Şu anda benim mutluluktan gözlerim dop dolu haberiniz ola. Bakın bozkırın ortasındaki küçücük bir grup sevdalı ağaçlar net üyesine destek için yazılan yazılara işte ağaçlar net farkı bu. Aslında biz çok güçlüyüz. Bunu biliyorum. ÇÖZÜMSÜZ PROBLEM YOKTUR diye diye yaşayan birisi olarak mutlu olmak hepimizin hakkı diye düşündüm bir an.

Ailece Yalovadaki seramızda şu anda çelikten üretim çalışmalarımız devam ediyor. Bir köşesinde Ürgüp cennetimiz için uygun çeşidi köklendirip tüpleyerek ulaştırmak bize ailece çok büyük mutluluk verir. Biz hazırız ve burdan takip edeceğiz. Karınca kaderince emeğimizle yüreğimizle bu arkadaşlarımızın yanında yer almaya. Hatta gerekirse çapaları kapar gider yerlerine bile yerleştiririz. Anadolu cennetine her şeyimiz feda olsun.

Bu sevdaya gönül veren ve destekleyen arkadaşlarımıza Yalovadan taaa yürekten selam olsun.

Saygıyla kalın.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön