![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Elimdeki diğer bir Cattleya türü Cattleya Bowringiana da açtı.Belki biraz erken ama genelde sonbahara doğru açıyor denmekte.Bunu da 8 ay önce Ataman beyden almıştım.Bu gurubun hepsi genç backbulb lardır.Onun için az çiçeklenme gösteriyorlar.Hem Cattleya Bowringiana hem de bir yukarda paylaştığım Epicattleya Plicaboa aslında çok sayıda çiçek açanlardan.Ancak dediğim gibi genç bitkiler olduklarından açmaları dahi bana yetti ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kaybettik...
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Pot. Haw Yuan Orange ' Chian Hao' BM/TOGA (Blc. Haw Yuan Moon x Pot. Free Spirit ) Yaklaşık 5 ay önce ilkbaharda açan bu catt. türüm yine açmaya başladı. Not:Geldiğinde ilk fotoğrafları 391 nolu mesajımdadır. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
391 nolu resimde sanki catt. yaprakları daha dik ve gür gibi görüyorum. ama son resimde biraz seyrek yapraklı ve dağınık gibi geldi. Bir sorun veya ortama alışmayla ilgili bir sorunmu yaşadı. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() 2 resim arasında karşılaştırmada bir tek şeyi ve bence önemli olanı gözden kaçırmışsınız.Saksı değişimini Çünkü saksı değişiminde daha geniş bir saksıya alındı.Onun için gözünüze seyrek ve dağınık gelebilir çünkü dar şeffaf saksıdan daha geniş bir saksıya dikilmişti.Bir de elbette fotoğrafın çekildiği açı ve ışık farkı da olabilir. |
|
|
|
|
![]() |
|
|