![]() |
bende mum ciceği celiklerinden istiyorum istanbulda nerden temin edebilirim buyuk yapı marketlerın bahce bolumunde varmıdır su ana kadar hıc gormedım veya tohumu falan varmı acaba bılgı verırsenız sevınırım
|
Bendekide hala iki yaprak duruyor.Gelişme yok.O büyüyecekte çiçek açacak.:)
En iyi gelişmiş bir tane bulmak.Yok ben sabredemiyecem.. |
Bende mum çiçeğime bugün kavuştum.Şimdi o çeliği suya koyup köklenmesini beklicem.Hemde çok güzel bir çelik.Darısı arayıpta bulamayanların başına;)
|
Benim mum çiçeğimin sadece 8 yaprağı var.1senede 3 yaprağı oldu.
|
Merhaba
Ben sırf bu çiçek için buraya üye oldum. çiçeklerden nerdeyse hiç anlamam ama yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Ben de bi yerden bulup yetiştirecem bu çiçekten... Benim endişem şu. Yazın bizim ev çok sıcak oluyor ve de Trabzon da olmamız nedeniyle nem oranı hayli yuksek. acaba bu durum çiçek için olumsuz mudur? bi de güneş olayı var, öğle ve öğleden sonra güneş batana kadar kesintisiz ışık girer odama. çiçek yanmasın sıcaktan ? Tekrar herkese merhabalar... |
Benim mum çiçeği çeliğim bir haftadır suda ama hiç bir kökleşme belirtisi yok acaba normalmidir.
|
Bir hafta çok erken, endişelenmeyin.
|
Bekir, mum çiçeğini bulabilirsen, güneşli ortamdan rahatsız olacağını sanmam.
Bu arada bizim, yeni gelen arkadaşların tanıştığı bir başlığımız var. Zeonka oksijenli su tarifini uyguladın değil mi? |
Az önce attım orayaa mesaj. BU hafta sınav haftam.BU hafta aramaya çıkmıyacam çiçekçilerde falan. Anca msn de falan arkadaşlara sorarım, sizde bu çiçekten var mı diye.
ama önümüzdeki hafta kesin bulacam çiçeğimi.. |
arkadaşlar sizlere bir haberim var.kim demiş mum çiçeği hemen açmaz diye.kaseriya nikli arkadasımız geçen sene mart ayında bana özellikle çiçekli dallardan kestiği çelikleri vermişti.veeee mart ayındayız mum çiçeğim çiçek açıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
|
Süper.Tebrik ederim.:)Çiçekli dal olduğu için açabilir.
|
Çok güzel :) senin adına çok sevindim :):)
Alıntı:
|
kiiirmiziii :) ne mutlu size, bizim için de koklarsınız olur mu ?
Bazılarının açıp, bazılarının açmaması kötü. |
Fotoğraflarını bekleriz.
|
5 Eklenti(ler)
bu çiçeğin gelişmesi için kaseriyanın dediklerini harfiyen uyguladım,pencere kenarında sadece sabah güneşi alan bir yere koydum
|
Aaaa keşke yerini değiştirmeseydiniz.
Çiçek açarken yer değiştirdimi çiçeklerini döküyormuş. Ama inşallah dökmez. |
Alıntı:
|
tek kelime KISKANDIM şaka mutlu oldum çiçek açtığı için
|
Gerçekten kıskanılmayacak gibi değil.
Bir bitkinin çiçek açması kadar keyif veren başka bir şey olamaz bence. |
Aaa mum çiçeğini pempe açıyormuş.. Ben neden beyaz açar diye biliyorum acaba ?
|
Bence o kadar çok çeşidi varki pembe olanını bende görmediğim için şaşırmış olabiliriz.
|
Süper.Çok şeker.Bol kokukulu çiçekler.
|
arkadasım ve ben gunlerdir mum cicegi olan birilerini arıyoruz.eger bize gonderebilirseniz seviniriz.
|
Trabzonda mum çiçeği olup da verebilecek olan var mı ?
|
benim mumda aynı önce pembe tomurcuk oluyor.sonra açınca beyazlı pembeli çiçek açıyor
|
1 Eklenti(ler)
Bizdeki bütün mum çiçeklerinin hepsi hoya carnosa, tomurcuklar açınca beyaz olacak.
|
Bekir, mum çiçeği kardeşliğini farketmişsindir.
Elinde verebileceği çiçek olan arkadaşların senin kardeşliğe katılman için yapman gerekenleri beklediğini anlarsın bu durumda. Yüzük kardeşliği gibi bir şey(yüzüklerin efendisindeki gibi) |
Mum çiçeklerinin efendisi mi oluyor bu da..:)
|
1 Eklenti(ler)
Hoyaların efendisi bence bu olmalı.
|
bu ne muhteşem bir şey bakakaldım
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025