|  | 
| 
 Benimkide canlanmaya başladı.***. | 
| 
 Benimkiler de yolda :) Üç gündür sudalar ama bir kıpırtı yok :( | 
| 
 1 Eklenti(ler) Bu da benim mum içeğim. Böceklerden arındıktan ve budandıktan sonra filizlenmeye başladı. Çok neşeli. :D | 
| 
 Maşallah, her yerinden patlamış.. Çok sağlıklı görünüyor.. Emeğinize sağlık Sevgili Zenfree.. | 
| 
 Alıntı: 
 ******* çok neşeli görünüyor (çok sevdim bu cümleyi). Umarım bizimki de (sahipleniverdim komşumun çiçeğini) rn kısa sürede böyle neşelenir :) Çok sağlıklı ve parlak görünüyor. Çiçeklerinide görürüz umarım. Saygılar. | 
| 
 unutmassam bu aksam size bir resim göstereceğim. (umarım unutmam :(( ) sadece bir gurup Mum çiçeği resmi. ( şimdiden yazıyorum ki akşama kadar merak edin :) ) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Sayın HFZ nin gödedii hoya çeliğini kaybettm , buna hala inanamıyorm. Bana bir çelik göderebilecek akadaş var mı:cool: ? lütfen.... | 
| 
 Alıntı: 
 Nasıl oldu? | 
| 
 Ablacım çürüdü ya köklendirmeye çalışırken. Ya elimden herşey olurdu benim sopayı toprağa soksam yeşerirdi ama ne bileyim nazar mı oldu ne ? Ben ne yapacağım şimdi ya ? | 
| 
 Şimdi bana bir çelik verecek yok mu ? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Sizin köklendirmenizi beklemem zor gelir bana yanlış anlamayın öylece gönderemez misiniz bana ? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Ya ben onuda öldürürüm  teşekkür ederim korktum birkere iyi sonuç elde edebileceğim birşey olsa daha iyi olur çıldıracağım hırsımdan nasıl başarısız oldum ya | 
| 
 Alıntı: 
 :p :p Sakin olun Sevgili Ephesos.. Ne yapabiliriz bir bakalım, hatta size tutmuş bir Mum Çiçeği bulmaya çalışalım.. Yarın pazara gideceğim. Bir bakarım, varsa ve ucuz olursa alırım. Olmazsa başka çare buluruz..;) | 
| 
 Abla ya se bitanesin bana bu iyiliği yaparsan eğer inan minnettar kalacağım.Ücreti problemdeğil yeterki bulayım bizim burada nesli tükenmiş bulunmuyor. | 
| 
 Çok üzüldüm kaybettiğini okuyunca.. Merak etme senin de bir Mum Çiçeğin olur.. ;)  (Minnettar kalman da çok hoşuma gider:D belli mi olur yarın öbürgün kimsede olmayan bir çiçeğin olur da ilk sırayı ben alırım:dilli: ) | 
| 
 İnanın bu iyliğiniz karşılıksız kalmaz yakında bir sürprizim olacakzaten. | 
| 
 :dilli:  Bayılırım Sürprizlere! :dilli: | 
| 
 Vayyy ??!!:cool:  Menfaat dünyası ha hfz ???:D :D | 
| 
 çok özür dilerim işlerimin yoğunluğundan eve geç gittim ve uyuya kaldığımdan sözümü tutamadım. kısmetse bu akşam sözümü tutacağım.... Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 :p :p Bayılırım! :D Hatırladığım kadarıyla Melissa diye bıırrrr'lıyordunuz.. Sizde neler vardır acaba isteyebileceğim?..:dilli: :dilli: :D | 
| 
 yeni mum 1 Eklenti(ler) 3 ay önce çelikten yetiştirdiğim mum çiçeğimin bugünkü hali | 
| 
 Maşallah benimkinde hiç kıpırdanma yok  :( | 
| 
 Gelde hasetten çatlama şimdi. Sayın hfz tek umudum sizsiniz.Lütfen yardımcıolun bana. | 
| 
 Sayın hfz umarım bu gün pazara uğramışsınızdıur ve umarım müjde verirsiniz bana. | 
| 
 Alıntı: 
 Bulsam da bulmasam da Pazartesi günü kargoya vereceğim çiçeğini. Yarın vermiyorum araya Pazar girdiğinden ne olur ne olmaz..;) | 
| 
 Ben şahidim pazarda yoktu mum çiçeği :) Hfz ayrıca tavşanları otlatmıyordum , çiçeklerle otobüste çile çekiyordum :( | 
| 
 :D :D :D  Alırsan o kadar çiçek!:dilli: :dilli: Zor zaptettik vallahi Adacığım ile seni! Çocuklar bile yapmaz yaptığını! Her gördüğüne isterim diye!;) Bir daha götürmeyiz vallahi! Hıııımmmmm!:mad: ( Ah burada parmak sallayabilseydim sana ne güzel olurdu.:p ) | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 07:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) | 
	Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025