![]() |
Benimkide canlanmaya başladı.***.
|
Benimkiler de yolda :)
Üç gündür sudalar ama bir kıpırtı yok :( |
1 Eklenti(ler)
Bu da benim mum içeğim. Böceklerden arındıktan ve budandıktan sonra filizlenmeye başladı. Çok neşeli. :D
|
Maşallah, her yerinden patlamış.. Çok sağlıklı görünüyor.. Emeğinize sağlık Sevgili Zenfree..
|
Alıntı:
******* çok neşeli görünüyor (çok sevdim bu cümleyi). Umarım bizimki de (sahipleniverdim komşumun çiçeğini) rn kısa sürede böyle neşelenir :) Çok sağlıklı ve parlak görünüyor. Çiçeklerinide görürüz umarım. Saygılar. |
unutmassam bu aksam size bir resim göstereceğim. (umarım unutmam :(( ) sadece bir gurup Mum çiçeği resmi.
( şimdiden yazıyorum ki akşama kadar merak edin :) ) |
Alıntı:
|
Sayın HFZ nin gödedii hoya çeliğini kaybettm , buna hala inanamıyorm.
Bana bir çelik göderebilecek akadaş var mı:cool: ? lütfen.... |
Alıntı:
Nasıl oldu? |
Ablacım çürüdü ya köklendirmeye çalışırken. Ya elimden herşey olurdu benim sopayı toprağa soksam yeşerirdi ama ne bileyim nazar mı oldu ne ?
Ben ne yapacağım şimdi ya ? |
Şimdi bana bir çelik verecek yok mu ?
|
Alıntı:
|
Sizin köklendirmenizi beklemem zor gelir bana yanlış anlamayın öylece gönderemez misiniz bana ?
|
Alıntı:
|
Ya ben onuda öldürürüm teşekkür ederim korktum birkere iyi sonuç elde edebileceğim birşey olsa daha iyi olur çıldıracağım hırsımdan nasıl başarısız oldum ya
|
Alıntı:
:p :p Sakin olun Sevgili Ephesos.. Ne yapabiliriz bir bakalım, hatta size tutmuş bir Mum Çiçeği bulmaya çalışalım.. Yarın pazara gideceğim. Bir bakarım, varsa ve ucuz olursa alırım. Olmazsa başka çare buluruz..;) |
Abla ya se bitanesin bana bu iyiliği yaparsan eğer inan minnettar kalacağım.Ücreti problemdeğil yeterki bulayım bizim burada nesli tükenmiş bulunmuyor.
|
Çok üzüldüm kaybettiğini okuyunca.. Merak etme senin de bir Mum Çiçeğin olur.. ;)
(Minnettar kalman da çok hoşuma gider:D belli mi olur yarın öbürgün kimsede olmayan bir çiçeğin olur da ilk sırayı ben alırım:dilli: ) |
İnanın bu iyliğiniz karşılıksız kalmaz yakında bir sürprizim olacakzaten.
|
:dilli: Bayılırım Sürprizlere! :dilli:
|
Vayyy ??!!:cool:
Menfaat dünyası ha hfz ???:D :D |
çok özür dilerim işlerimin yoğunluğundan eve geç gittim ve uyuya kaldığımdan sözümü tutamadım. kısmetse bu akşam sözümü tutacağım....
Alıntı:
|
Alıntı:
:p :p Bayılırım! :D Hatırladığım kadarıyla Melissa diye bıırrrr'lıyordunuz.. Sizde neler vardır acaba isteyebileceğim?..:dilli: :dilli: :D |
yeni mum
1 Eklenti(ler)
3 ay önce çelikten yetiştirdiğim mum çiçeğimin bugünkü hali
|
Maşallah benimkinde hiç kıpırdanma yok :(
|
Gelde hasetten çatlama şimdi.
Sayın hfz tek umudum sizsiniz.Lütfen yardımcıolun bana. |
Sayın hfz umarım bu gün pazara uğramışsınızdıur ve umarım müjde verirsiniz bana.
|
Alıntı:
Bulsam da bulmasam da Pazartesi günü kargoya vereceğim çiçeğini. Yarın vermiyorum araya Pazar girdiğinden ne olur ne olmaz..;) |
Ben şahidim pazarda yoktu mum çiçeği :)
Hfz ayrıca tavşanları otlatmıyordum , çiçeklerle otobüste çile çekiyordum :( |
:D :D :D
Alırsan o kadar çiçek!:dilli: :dilli: Zor zaptettik vallahi Adacığım ile seni! Çocuklar bile yapmaz yaptığını! Her gördüğüne isterim diye!;) Bir daha götürmeyiz vallahi! Hıııımmmmm!:mad: ( Ah burada parmak sallayabilseydim sana ne güzel olurdu.:p ) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025