agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-05-2012, 18:52   #9
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 02-04-2012
Şehir: ADANA
Mesajlar: 63
Yoğurt yaparken kullanılan mayada problem yoksa, yoğurt mayalamak öyle ince hesaplar gerektiren bir işlem değildir. Yoğurt yaparken kesinlikle derece kullanmışlığım yoktur. Mayaladıktan sonrada bir sofra bezi, bir de polar sararım etrafına. Şimdiye kadar, elimde daha önceki yoğurdumdan kalan mayam olduğunda hiç sıkıntı yaşamadım.

Ben sadece hazır yoğutlardan maya yaptığım zaman sorun yaşadım. Bu yüzden en önemli unsur kullanılan maya.

Sevgi Durul beğendi.
Deniz Yıldızı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025