agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-10-2014, 17:02   #11
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,895
Üremenin daha iyi olması için bir - iki tatlı kaşığı toz şeker katıp, fırının içine yerleştirdikten sonra üzerine mevsimine az bir şey örtü koyuyorum. Yazın bir şey koymadan ve fırını ısıtmadan da oluyor. Ancak havalar serinleyince 50-60 derecede az ısıttıktan sonra koyup fırını kapatıyor ve güzel örtüyorum. 6-8 saat sonra çıkarıp ağzını az açık bırakarak buzdolabında bekletiyorum. Bu arada mayalarken elimde varsa biraz probiyotik yoğurtlardan ekliyorum. Küçük kaselerde satılanlardan, bununla mayalayınca daha cıvık oluyor ve çocuklar sevmiyor ama tabi daha faydalı.

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025