agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni43Beğeniler
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 2 Gönderen kelebek çalısı
  • 2 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-01-2017, 23:40   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Galeri: 44
Yaş tarhanayı saklarken buzdolabı ya da derin dondurucu hangisi daha uygundur acaba? Ne tür bir muhafaza kullanmalı? Kapaklı kaplar mı yoksa buzdolabı poşeti mi kullanmalı?

Siyez unlu yaş tarhana siparişi verdim ve ilk kez yaş tarhana ile tanışacağım için yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Nasıl saklamalı?

kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-01-2017, 22:21   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Galeri: 44
Kapağını açar açmaz böyle mayalanarak kabardı. Ben de kendi kafama göre iki yöntemi de deniyorum. Derin dondurucuya da attım. Buzdolabına da koydum. Sanırım çabuk tüketip bitiririm. Tadını çok sevdim .

Name:  Siyez unlu yaş tarhana.jpg
Views: 11534
Size:  45.7 KB

alaoğlu ve A_NOMAD beğendi.
kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025