agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni43Beğeniler
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 3 Gönderen alaoğlu
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-01-2017, 23:13   #1
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 30-08-2011
Şehir: Çorum
Mesajlar: 76
Sayın kelebek çalısı. Annem derin dondurucuda saklıyor. (Has İneboluludur) Yaş tarhanayı yağda kızartıp bize de yedirirdi. O zamanlar pek hoşlanmazdım.(40 yıl önce) Geçen yaz bir kez daha yedirdi. Süpermiş. Pırasayı da sevmezdim. Şimdi ise muhteşem. Boy dalı denen bir şeyden bahseder. Nedir bilmiyorum. Tarhana için Kastamonu yöresinde olmazsa olmazmış.

alaoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025