agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni43Beğeniler
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen sakagun
  • 2 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-07-2012, 18:32   #1
Ağaç Dostu
 
sakagun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-05-2007
Şehir: Geyve
Mesajlar: 2,024
Galeri: 107
Evet, Kastamonu'lu arkadaşımdan 1 hafta boyunca yoğurtlu karışıma un koymadan bekletildiğini öğrendim. 1 hafta sonunda un katılıp yoğrulup 2 gün kabarması bekleniyormuş. Kabarma bittiğinde buzdolabına boş yoğurt kaselerine alınıyormuş. Buzdolabında da kabarmaya devam ediyormuş.

Ben yoğurt ve un hariç tüm malzemeyi katı meyve sıkacağından geçirdim. Sonra içine tarhana otu ekledim. Elde ettiğim sıvıyı yoğurtla karıştırdım. Üzerini bir tepsiyle kapattım. Her gün aklıma geldikçe karıştırıyorum.

Domates, sivri biber, kırmızı biber, dereotu, maydanoz, soğan, nane bahçemden. Bu sene hep turuncu domates ekmişim. Sanırım tarhananın rengi biraz soluk olacak. Pişirirken salça katar, renklendiririm.

Eklenen Resimler
 
eylems beğendi.
sakagun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025