agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni43Beğeniler
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 3 Gönderen kelebek çalısı
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-01-2017, 11:31   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Galeri: 44
Genel olarak tarhana genç yaşlardaki kitlenin çok haz ettiği bir çorba değil galiba ya da ben en azından kendimden ve bugüne dek gördüğüm örneklerden dolayı bu fikre kapıldım. Ben de şimdilerde tarhanayı mutfaktan eksik etmiyorum.

Yaş ya da kuru kendimce aradığım tat ekşi ve bol aromalı, hani un tadı değil de içindeki biberin, soğan ve domatesin, otların tadını özümsediğim o lezzet. Bu en son satın aldığım tarhana bana pek bir uydu. Yaş tarhana benim deneyimime göre kurudan daha kullanışlı, pratik bence. En son edindiğim tarhanayı da doğala en yakın hazırlanmış bir tarhana diyerek güvenip aldım. Asıl Kastamonu tarhanası bu mudur idda edemeyeceğim ama içinde siyez unu kullanılmış.

Kastamonu lezzetleri ile bundan sonra tarhanası haricinde daha yakından tanışmak arzusundayım. Ama zaten dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağı ile benim gönlümde zaten birinci.

alaoğlu, Ozlem A ve A_NOMAD beğendi.
kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025