agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni233Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-09-2008, 13:49   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 14-07-2007
Şehir: ist
Mesajlar: 452
Bir hafta önce denedim.
Birer kilo domates, biber kullandım. Biber sulanmasın diye buharda pişirip kabuğunu soydum. Domatesi süzdüm. Yoğurt olarak 1 kilo süzme yoğurt kullandım. Dereotu, maydanoz, taze nane kullandım. Bu malzemelere 2 kilo un ekledim. Ne çok katı ne de sıvı oldu.
Annemle bu un miktarı aramızda çekişme halini aldı. annem un koyalım diyor ben hayır diyorum. sanırım benden habersiz bir kilo un daha eklemiş.
Bana fazla un tadını bozucakmış gibi geliyor. Hem kalorisini de yükseltir diye az un kullanmaya özen gösterdim.

Sizler un miktarını nasıl ayarlıyorsunuz?

kaju Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025