agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni233Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-10-2013, 07:28   #31
Ağaç Dostu
 
cemo's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-04-2008
Şehir: kdz ereğli
Mesajlar: 5,237
Galeri: 13
Pişirdiğim malzemeyi robottan geçirdim.
Yoğurt, kırmızı biber suyu, tuz ve tarhana baharatını kattım.
Yorgunluktan beynim durmuş olmalı ki, el blenderiyle bıztttt etmek aklıma gelmemiş)
Name:  tarhana 027.jpg
Views: 9282
Size:  26.9 KB
Unu katmadan malzemenin durumu.
Name:  tarhana 029.jpg
Views: 9716
Size:  42.7 KB
Ve nihayet oflaya poflaya yoğurmayı başardım.
Name:  tarhana 031.jpg
Views: 9732
Size:  40.2 KB

İlk gün hamurda tık yok. Naptım ben ya olmıcak bu dedim.
2. gün hafif kabarma başladı. 3. gün derken fos fos kabarıyor, günde 2 kez karıştırıyorum.

6. gün epey oldu bu dedim ve tarhanayı serdim.

1 gün boyunca gidip gelip tarhanayı alt üst ettim. Ertesi gün tam kıvamındaydı, robottan çektim ve kuruması için serdim.

Henüz pişirip tadına bakamadım tabii

Tarhanayı yaptıktan 2 gün sonra sağolsun eşim, fotoğraf makinamın üstünden arabayla geçti(( Makinamın içi dışına cıktı Yeni makina aldığımda çorbanın fotoğrafını eklerim inşallah.

Neden bu kadar abarttım Ehh torun yiyecek organik olsun, o da olsun bu da olsun derken, böyle birşey oldu işte.)

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025