![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Pişirdiğim malzemeyi robottan geçirdim. Yoğurt, kırmızı biber suyu, tuz ve tarhana baharatını kattım. Yorgunluktan beynim durmuş olmalı ki, el blenderiyle bıztttt etmek aklıma gelmemiş ![]() ![]() Unu katmadan malzemenin durumu. ![]() Ve nihayet oflaya poflaya yoğurmayı başardım. ![]() İlk gün hamurda tık yok. Naptım ben ya olmıcak bu dedim. 2. gün hafif kabarma başladı. 3. gün derken fos fos kabarıyor, günde 2 kez karıştırıyorum. 6. gün epey oldu bu dedim ve tarhanayı serdim. 1 gün boyunca gidip gelip tarhanayı alt üst ettim. Ertesi gün tam kıvamındaydı, robottan çektim ve kuruması için serdim. Henüz pişirip tadına bakamadım tabii ![]() Tarhanayı yaptıktan 2 gün sonra sağolsun eşim, fotoğraf makinamın üstünden arabayla geçti ![]() ![]() Neden bu kadar abarttım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|