agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni233Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-10-2013, 08:11   #30
Ağaç Dostu
 
cemo's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-04-2008
Şehir: kdz ereğli
Mesajlar: 5,237
Galeri: 13
Bi ryerde buğday eklendiğini duymuştum. Buğdayı haşladım.
Buğday olursa mısır da olur diyerek, mısırı da haşladım.
Biraz daha abarttım, bulguru da haşladım.

Bir yandan da korkuyorum ama, rezil birşey olacak diye)
Name:  tarhana 019.jpg
Views: 9754
Size:  36.3 KB
Name:  tarhana 020.jpg
Views: 9382
Size:  34.8 KB
Name:  tarhana 017.jpg
Views: 9439
Size:  43.2 KB
Bir yandan guzinede salcalık biberleri kızarttım.
Name:  tarhana 025.jpg
Views: 9499
Size:  27.9 KB
Biberleri temizleyip süzdürdüm. (biberi fazla yapmıştım dondurucuya koymak için.) 5-6 biber ve yarım litreye yakın biber suyunu ayırdım.
Süzme yoğurt ve tarhana baharatı sırasını bekledi
Name:  tarhana 022.jpg
Views: 9713
Size:  44.7 KB
Tüm malzemeyi pişirdim.

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025