agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni1446Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-01-2011, 17:45   #11
Yeni Üye
 
erkanyazici's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-12-2010
Şehir: Denizli
Mesajlar: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tenar Mesajı Göster
.
Bir sorum olacak, soyma işleminde siz de çok zorlanıyor musunuz? Bunun kolayı yok mu? Denemek aklıma gelmedi ancak, domates gibi sıcak suya sokunc acaba kobuğu kendiliğinde ayrılıyor olabilir mi?
Sayın tenar, salatalık, patates soyma bıçağı ile soymak çok seri ve pratik oluyor.

Önce elmanın sap kısmındaki çiçekten kalma yaprakları yolduktan sonra, bıçağın köşesini sap kısmına dayayarak tam bir yuvarlak biçiminde soyun.

Daha sonra uç kısımdan sap kısıma veya saptan uca doğru, yarım bir daire biçiminde soyarsanız kuruma esnasında akordiyon gibi büzülüp kuruması daha rahat oluyor.

Meyveleri soymadan önce yıkarsanız kararmasını önlemiş olursunuz.

erkanyazici Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025