![]() |
Yaşasın! Bir güzel bahçeye daha bahar gelmiş...
Hoş geldin Sevgili Jineop. Paylaşımlarını büyük bir merakla bekliyor ve zevkle takip etmeye devam ediyor olacağım. Bahçenin rengi daima bol olsun. Sevgi ve selam ile... |
:eek: Kış bahçeniz çok güzel olmuş, çok değil bir kaç ay sonra seyrine doyulmaz güzellikler yaratacağınıza eminim.. ;)
|
Hoş geldiniz.
Bahçenizde olmak büyük keyif. Saygılar. |
Allah kolaylık versin. Bahçenizin yeni düzeninin ve güzel bitkilerinizin fotoğraflarını bekliyoruz.
|
Merhaba dostlar hepiniz çok güzel ve vazgeçilmezsiniz.
Portatif serayı kurdum, tohumları çıkardım. Cocopeat, perlit ,kum, torf gibi çimlendirme materyallerini hazırladım. Bu gece yeni tohum heyecanı başlıyor. Direk bahçeye ekilen türleri dün keyifle ektim:p Güzel kalın... Sevgiler. |
Sabırsızlıkla tohumlarınızı bekliyorum.Kolay gelsin.
|
Kış bahçen hayırlı olsun sevgili jineop. Güzel günlerde keyfini sürersin inşallah. :)
Şimdi sırf o yağmur zincirinin çevresine bile ne düzenlemeler yaparsın sen! ;) |
Alıntı:
Sevgiler. |
Jineop'um, bahçe düzenlemesini bitirmiş olmalısın, merak ediyorum şimdiki halini.
Biliyorum çok meşgulsün ama arada bir kaç poz ekleyiver canım. Bir de bu sene helleborus güzelinin tohumlarından bana ayırır mısın? Geçen yıl söyleyecektim, unutmuşum :( |
Alıntı:
|
Ah güzelim benim, hayırlara vesile olur inşallah.
Şimdi benim Halleboruslarım mı var :) İki renginden de mi? Bu sene tadilat zamanınını kaçırdım ama yine de bazı düzenlemeler yapıyorum. Saksıları sulamak çok zamanımı alıyordu, bir çoğunu bahçeye geçirmeye başladım. Yarın sabah erkenden yine gidip yapabildiğim kadar kaldığım yerden devam edeceğim. Şakayıktan haber yok mu daha? |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Açılış hoş olmuş, helleboruslar çok güzel görünüyor.
Alıntı:
|
Benim de aklıma ilk olarak Lımon'un yağmur zinciri geldi:
bahçemden bir uygulama - Galeri - agaclar.net http://www.agaclar.net/forum/attachm...386191-022.jpg Ama tabii senin tarzına uyarlarsak orada en azından 3 değişik tür bitki olur. ;) |
'' Bahçede birileri var , sahibi gelmiş herhalde!:) '' Dedim.
Yazlıkçılar yeni bir yaz için dönerlerken, çok sık duyduğumuz sözler. Yaz kış orada olanlar için, çok sevindirici bir olaydır bu. Forumdada çoğumuz, sanal ortamdada olsa benzer duyguları yaşıyoruz. Hoşgeldiniz Sevgili jineop. Çoğu arkadaşımızında vurguladığı ve fotoğraflardanda gördüğüm kadarıyla, en dağınık haliyle bile son derece düzenli ve güzel. Zaten her mevsim renkli bir bahçeniz olduğunu bildiğimden, ara ara, ''bakayım bu günlerde çiçekli neler var?'' diye göz gezdirdiğim bir bahçe. Herkesten biraz geç farketsemde.:rolleyes: Siz dostlarım, beni hoşgörüyorsunuz. Sağolun. Bakarken birşeyler öğrendiğim, bu nedenlede bakmaktan zevk aldığım bahçelerden... İyiki bahar geldi. İyiki buradasınız.:eek: |
Alıntı:
Bahçe hala yerinde sayıyor. Tahta seperatörler ham olarak yeni geldi. Tahta biçimsiz ayakla çakmışlardı. Hemen demirciye gidildi ve demir ayaklar sipariş edildi. Beklerken de emprenyeyi defalarca sürerek iyice tahtanın emmesini sağladım. Bu işlemle tahta mantar, böcek, kurtçuk gibi zararlılardan korunuyormuş. Ertesi gün özel doğal tahta renkli tahta boyasıyla boyamaya geçtim. Çok fazla sayıda olduğundan saatlerimi aldı. Ve kurumaya bıraktım...;) Şakayık ne yazık ki ortalarda yok. Pembe ve kırmızılarım tomurcukta... |
Alıntı:
Sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili jineop, nerelerdesiniz özledik sizi, bahçenizi ne güzel olmuştur şimdi kimbilir. Fotoğrafları bekliyoruz, özlettirmeyin bukadar kendinizi:).
Sevgiler. |
Haydi artık ama çok ara verdin.
Özlettin kendini. Güzel resimlerini bekliyoruz. |
Özledik haydi artık...........
|
5 Eklenti(ler)
Merhaba clematisler ortalığı şenlendirsin :) İsimleriyle birlikte yazayım dedim ama unytmuşum:dilli:
Clematis dr ruppel, sieboldii, cartmanii, rouge cardinal ve margeret hunt hanımefendileri... |
5 Eklenti(ler)
Clematisler
|
5 Eklenti(ler)
Göze çarpanlar
|
Sevgili jineop özlettiniz kendinizi. Bahçeniz herzamanki gibi muhteşem.Clematisler harikalar. Geçen yıl banada clematis çelikleri göndermiştiniz. Köklendirmek için çok uğraştım ama tutmadı. Fakat onları bulunduğu yerden çıkarıp atmamıştım. Kupkuru dal olarak öylece durdular. 2 ay kadar oluyor. Birde ne görsem. 2 Adet kuru dediğim dal yaprak verdi. Aman Allahım nasıl sevindim. Anlatamam. Hangi cins bilmiyorum. Hangisi olursa olsun çok sevindim. Size çok teşekkür ederim. Clematisleri yetiştirmek çok istiyorum. Umarım başarabilirim. Bol çiçekli günler dileğiyle..
|
Oy oy oy... Güzellere bakın, o clematisleri nasıl getirdin o hale.
Biraz da detay görelim, senin çok gözde bitkilerin var biliyorum. Şu yeni düzenlediğin alanı da merak ediyorum, hadi gayret :) |
sevgili. jineop sayfanıza bugün, tümüyle bakmak nasip oldu. 3 saatte bitirebildim sanki evde değilde doğada çok güzel gezintiden gelmiş gibiyim ellerinize sağlık. bahçenizde inşallah.mutluluk ve huzur içinde uzun yıllar. yaşayın inşallah. darısı bizlere....
|
Bahçeniz çok güzel ...Yeni güzellikler bekliyoruz...
|
4 Eklenti(ler)
Jineop'um bak, biz geldik. O kadar çok hatıran var ki bende, bu gün bahçeye gittiğimde hepsini uyanmış gördüm, sıra sende.
Eklenti 484792 Eklenti 484791 Eklenti 484789 Eklenti 484790 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025