![]() |
Sevgili Jineop , benim dikebileceğim yerim yok .Teklifiniz için teşekkür ederim.
Menekşelerde ki yöntemi ben de deniyeyim ,açarsa yeni birşey daha öğrenmiş oluruz. |
Sevgili Adalet Hanım nasıl olmuş mu?
3 Eklenti(ler)
Baston gül korumaya alındı. İnşaattan kalan 4 demir boru metal boyası ile boyandı. Büyük plastik saksı ve baston gülün tespitleri boyandı.
|
3 Eklenti(ler)
Astilbe ve hostalar
|
Siz önceki hayatınızda mimardınız galiba:)
|
Tek kelime HARİKA
|
Ben GS. liyim :) skor: 1-0
|
Alıntı:
Hostalar çok güzelmiş, kışa da dayanıklıysa ben de mi alsam :rolleyes: |
Sevgili Gilan,
Dona dayanıklı ,yapraklarını kesip üstüne saman,talaş türü atılmasını öneren yazılar okudum. Baharda artarak tekrar çıkıyorlarmış. |
Şimdi baktım da Dave's Garden -40 dereceye kadar dayanır diyor. (4874 çeşit hosta var orda. Çok şaşırdım, yazmadan duramadım.)
Hiç de hostaya rastlamadım ama malesef çiçekçilerde. Siz nereden aldınız? |
Evet,soğanlı bir bitki. Hocam100 den almıştım. 3 soğan üçü de sağlıklı büyüyor. Suyu çok seviyor ve her zaman ekilebilir yazısını okudum. Sevgiler
|
Bu akşam ve yarın, arkadaş bahçelerini dolaşmaya karar verdim.
Ne güzel, dinlendirici. Biraz evvel Adalet'in bahçesindeydin, şimdi de sizin bahçenizde turladım. Ellerinize sağlık, çok güzel köşeler meydana getirmişsiniz. Güle güle, seyredin. |
Alıntı:
Bir zamanlar Tatlı Cadı diye bir dizi vardı 20 yıl önce, orada Sementha burnunu oynatarak bütün işlerin altından kalkıyordu, hemde saniyede. Şimdi lütfen itiraf edin artık, siz o Sementha'sınız değilmi? Eserinize bayıldım, yani bu kadar olur dedirtiyorsunuız, bir gün sizi mutlaka kanlı canlı(lafın gelişi)görmek isterim, bana da el verin enerjinizden aktarın olmazmı. Kocaman yüreğinizi hep sevgiler doldursun, çok öpüyorum sizi. |
Sevgili Adalet Yağcı'nın bahçesini gezerken üzeri kozalaklarla süslü sepeti görünce aklıma nedense siz geldiniz Jineop :p
Beyaz sarmaşık gül nefis! |
Hızına da yetişilmiyor maşallah yeni fikirlere çok açıksın Sevgili Jineop çok güzel işler çıkartıyorsun eline sağlık görüntüler çok güzel:)
Kendimin düzenleyebileceği bir bahçem olmasını çok isterdim ben biraz hazıra geldim bazılarının yerlerini değiştiremiyorum:) |
Sevgili Koyuyeşil,
Bizim kozalaklı çeşme ,ek çivi çakmaya üşenmeme ve fırtınalara rağmen hala sapasağlam duruyor. Seri imalatamı geçşek:) |
Sn.jineop
gerçekten mükemmel bir bahçeniz var.hepsi birbirinden harika.yüreğinize ve emeğinize sağlık.huzur dolu günler dilerim ... |
Alıntı:
:cool: |
Üstadlarıma bir sorum olacak ,
Geçen hafta yaptığım dut aşısının yaprakları hala diri ve sağlıklı ,bu aşının tuttuğuna işaret edebilir mi? |
Tek kelime ile müthişsiniz. Herşey çok güzel. Çeşmenizden ilham aldım :)
Enerjiniz daim olsun. ;) |
Alıntı:
Seri imalata gectiğinizde haberim olsun ilk siparişiniz benden.:D:D Yapacağım taş fırının yanınada iyi yakışır diye düşünüyorum, ne dersiniz. |
Sevgili Birol,
Ah keşke gelebilsem meyveleri götürürkrn arada yapardım. 10 civi,4 kalın lazık ve ağaç kabukları. Yalnız daha dayanıklı olması için ağaç kabuklarını koruyucu çila atmalı. İnşallah yaparız. |
Yapmışkadar oldunuz, teşekkür ederim sevgili jineop.
|
Sevgili Jineop,
Kaç gündür bahçenden ses çıkmıyor,alıştık gözümüz arıyor. Yeni güzelliklere haır olalım değil mi?Her an yeni bir sürpriz olabilir diye beklemedeyim. sevgiler.. |
Kimbilir neler hazırlıyordur yine Jineop :)
|
Merak ile bekleyenler arasındayım, yeni fotoğraflar istiyoruz!!!
|
Herkese Merhaba,
Boş durmak yok tabi ki, ayrık otu temizlemekten canım çıktı. Son gelen toprak ,topraktan çok tohum yuvasıymış. Bahçem de bunun dışında herşey yolunda ,sabah çektiğim resimleri akşam yükleyeceğim. Yarın da izin ve bahçe günüm . Çarşambaları çok seviyorum:) |
Desenize aynı durumdayız, kendi bahçeme sığamadım (zaten küçük bişey) komşumun bahçesinde bana ayırdığı bölüme sebze bahçesi kurmak için kolları sıvadım. Haftasonundan beri ayrık otu ayıklıyorum. Akşam rüyama bile girdi otlar :))
|
Desenize herkese hindi lazım :D
|
Sevgili Jineop, Lonicera fragrantissima açtı mı? Doğru çiçek mi merak ettim. Benim edindiğim bilgi kışın açıyor olduğu yolundaydı. Bundan ben de bulmak istiyorum :)
|
Bizim okulda bol bol var, çelik alma yolu yordamını biliyorsanız bir denerim :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025