agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kaybettiklerimiz... (https://www.agaclar.net/forum/kaybettiklerimiz/)
-   -   Jineop (Aysel Sözer Özgezer) / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/kaybettiklerimiz/14911.htm)

jineop 14-05-2009 15:32

Sevgili Adalet Hanım
Solanum tijli ,top şeklinde öyle almıştım. Teşekkür edrim sizinkilere yetişmeye çalışıyorum. Çok öpüyorum sizi.

delete61 14-05-2009 15:35

Maşallah sayın Jineop bahçeniz çok güzel ellerinize emeğinize sağlık

gilan 14-05-2009 16:05

Ben de bodrum papatyalarına bayıldım :)

Cumhur Tonba 14-05-2009 16:53

Sayın Jineop,
Yazılarınız kadar bahçenizde harika. Size de bu yakışır. Çok güzel ve inanıyorum ki dahada güzel olacak. Ruhunuz sanki bahçeye yansıyor. O güzel ve anlam dolu şiirleri seçmenizden belliydi. Tüm aileniz ve dostlarınızla bu güzel yerde mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum.
Saygı ve sevgilerle.

hozat 14-05-2009 17:41

Sevgili Jineop,

Başlıkta hitap varsa virgül koyacaksınız bu da bir başka kural.

Yaratıcılığınız ve coşkunuza benden "10" puan.

delete61 14-05-2009 19:33

Sağolun sayın Jineop ben aslında iskenderunluyum eşim zonguldak site' den ama bende yarı Zonguldaklı sayılırım, beni hemşeri olarak kabul ettiğiniz için ayrıca çok teşekkür ederim. Bahçeniz gerçekten çok güzel ve daha güzel olacağınada eminim ellerinize emeğinize sağlık

jineop 14-05-2009 20:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 421698)
Ben de bodrum papatyalarına bayıldım :)

Sevgili Gilan,
Hangisinden isterseniz söyleyin size hemen bir kök ayırıp ,büyütmeye başlıyalım.Sevgiler ve teşekkürler.

jineop 14-05-2009 20:35

Sayın Cumhur Tonba,
Güzel olan sizler gibi baktığınızda sadece güzellikleri görebilmek. Tüm güzellikler sizi bulsun.

Koşulsuz sevebilmek,
Hayatın mucizesi...
Hakiki bir dost bulmak,
En büyük hediyesi...

Ankara - 21.05.2004
Emine Tunç

jineop 14-05-2009 20:37

Sevgili Hozat,
Bundan sonra hep virgül koyacağım ve hep sizi anacağım.Teşekkür ederim.

günebakan 14-05-2009 20:39

Yine sevilerek verilen emekler ve yine muhteşem görüntüler eline sağlık Jineop görüntüler çok güzel eminim daha'da güzel olacak:)

nurcanaybay 14-05-2009 20:47

1 Eklenti(ler)
Vallahi çatlıyacağım , alisyumları haftalarca fısfısladım ,hayalini kurdum ,benimkine bakın
sizinkilerin güzelliğine bakın :(

jineop 14-05-2009 20:52

Sevgili Nurcanaybay,
Acaba sizinkiler az güneş,bol su mu aldılar? Hergün allisyumlara baktıkça ,gnlüm birkez daha size teşekkür ediyor.Daha önce kaç kere allisyumu görmeme ragmen hiç beni çekmemişti meğer neler kaçırmışım.;)

nurcanaybay 14-05-2009 21:03

İnanın bütün gün güneşteler ,uzayana kadar fısfısla suladım.Kırmızı-beyaz ektim , eflatun-beyaz çıktı.Boyları ise 30 cm oldu baktıkca gülesim geliyor :)
Sizinkiler gerçekten çok güzel olmuş ,elinize sağlık.

ardabora 14-05-2009 23:46

Sn. jineop,

bu mesajdaki bodrum papatyalarınız çok güzel olmuş, hele ki ağaç kabuğundan saksınıza her seferinde hayranıkla bakıyorum,beyaz taşlar öyle uyumlu olmuş ki sanırım kopya çekeceğim bu yaratıcılığınızdan. ;)

Sormak istediğim,kabukları plastiğe yapıştırdınız mı yoksa sadece içine mi dizdiniz? Ve boş kalan kenarlara özellikle mi kabuk yapıştırmadınız?

Sormasaydım ürtiker olacaktım,kusura bakmayın. :dilli:

Tamamen kabuktan oluşsa daha hoş durur diye düşünüyorum.

Ayrıca saksıların olduğu ağaç kabuklu köşe de müthiş güzel görünüyor.Tam ev bahçe dergisine konu olacak güzellikle bölümler hazırlamışsınız,bence resimmleri dergiye gönderin.

Sevgiler

Koyu yeşil 15-05-2009 11:17

Herşey çok güzel oldu. Enerjinize hayran olduğumu söylemeliyim. Keşke yakın olsaydık da tanışabilseydik.

jineop 15-05-2009 11:53

Sevgili Ardabora,
Alltaki en büyük saksı altlığı yaklaşık derinliği 6-7 cm onu önce kabukları tutabilecek benim bahçede bol bulunan balçıklı toprakla ,normal toprağı karıştırarak doldurdum. Ağaç kabuklarını dikey olarak iyice bu toprağa yerleştırdim. Sonrası kendiliğinden geldi. Yaklaşık 10 com aralıklarla bambu kamışları ile ağaç kabuklarına destek yaptım. Şu an bahçede çok iş olduğundan uçuk ,kaçıklarıma zamanım kalmıyor. Bu saksıları yaparken çicim yoktu. Silikonumda ... Şimdi ilk fırsatta daha güzel şekle büründürme projelerim var. Dergilere gönderecek kadar güzel olduklarında önerinizi düşüneceğim. Nazik iltifatlarınız için tekrar teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.

jineop 15-05-2009 12:00

1 Eklenti(ler)
Sevgili Cumhur Abi ,
Bizim latinler çoştu ,bugün onları yarı gölgeye dışarıya aldım.

gilan 15-05-2009 12:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi jineop (Mesaj 421870)
Sevgili Gilan,
Hangisinden isterseniz söyleyin size hemen bir kök ayırıp ,büyütmeye başlıyalım.Sevgiler ve teşekkürler.

Gerçekten çok teşekkür ederim :)
Bende birkaç kök var zaten, gelişip sizinkiler kadar güzel olurlar umarım :)

jineop 15-05-2009 14:07

1 Eklenti(ler)
Ağaç şakayığımın resmini koymayı unutmuşum.

zenfree 15-05-2009 21:09

Sayın jineop bahçenizi çok beğendim. Tebrikler. Güle güle oturun.:)

Mine 15-05-2009 21:16

Mükemmel olmuş gerçekten, sevgi ve emek birleşince oluyor tabi bütün bu güzellik, uzun yıllar ağız tadıyla seyretmek nasip olsun dilerim, ellerinize sağlık....

Kiraz 16-05-2009 18:21

Sn. Jineop, bahçeniz çok güzel. Emeğiniz, zevkiniz, enerjiniz birleşince sonuç ortada...

jineop 16-05-2009 20:46

Kaymak çalısı
http://www.agaclar.net/galeri/showim...mageuser=40120

gürselbaranlı 20-05-2009 20:19

Başdan sona dikkatle bir acemi gözüyle izledim.500 m de akşamları of puf diyordum ama sizin bahçeyi görünce ne kadar tembel olduğumu anladım.Bu kadar çeşit bravo doğrusu.Tek ricam çocuk gibi severek küçücük aldığımız fidanlar inanın çocuklardan daha hızlı büyüyüp sorun olabiliyorlar (yerleri ve mesafe konusunda ör.limoni selvi)dikkatle izliyorum çok şeyler öğrene bilmek için.Saglıkla yaşayın.

jineop 21-05-2009 06:40

Sevgili Gürselbaranlı,
Benim Bahçem de sanırım sizin kadar,ama inanın ben de yetişemiyorum. Bitkileri çok seviyorum,görünce almadan duramıyorum. O yüzden bazı bitkileri bahçenin dışına ,sınra ekiyorum. Sanırım ilerde ,hepsi büyüyünce diğer tarafa aktarılacak çok çiçek çıkacak. Teşekkür ederim.Sizin bahçenizde gezindim,herşey son derece düzenli görünüyor . Daaha fazla resim bekleriz. Sevgiler

Birol 21-05-2009 08:27

Sevgili jineop
Çok çiçek çıkınca diğer tarafa aktarılacak diyorsunuz ya, benim tarafada bir kaç tane aktarıverirsiniz işinizi biraz hafifletmiş olurum.:D:D Kendim için istiyorsam namerdim.:D:D

jineop 21-05-2009 21:11

Sevgili Birol,
Zevkle... Şu an fazla miktarda büyüyen gülhatmi çiçeği var 20 tane var sanırım. İnternetten baktığım kadarıyla çok fazla.) Sevgiler

gürselbaranlı 21-05-2009 21:57

3 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Birol (Mesaj 426433)
Sevgili jineop
Çok çiçek çıkınca diğer tarafa aktarılacak diyorsunuz ya, benim tarafada bir kaç tane aktarıverirsiniz işinizi biraz hafifletmiş olurum.:D:D Kendim için istiyorsam namerdim.:D:D

Birol bey isterseniz buralardan sandık sandık göndere bilirim.Bu gün seranın önünden geçtim sizlere hak veriyorum ben buralara bakarak avunuyorum sizler haklısınız alıp dikmekle.

gürselbaranlı 21-05-2009 22:08

3 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi jineop (Mesaj 426398)
Sevgili Gürselbaranlı,
Benim Bahçem de sanırım sizin kadar,ama inanın ben de yetişemiyorum. Bitkileri çok seviyorum,görünce almadan duramıyorum. O yüzden bazı bitkileri bahçenin dışına ,sınra ekiyorum. Sanırım ilerde ,hepsi büyüyünce diğer tarafa aktarılacak çok çiçek çıkacak. Teşekkür ederim.Sizin bahçenizde gezindim,herşey son derece düzenli görünüyor . Daaha fazla resim bekleriz. Sevgiler

Sevgili jineop o kadar çok fotograflanacak olay varki inanın şaşıyorum.Forumada alışamadım.Sizlere hak veriyorum ben buralarda kendi bahçeme dikmeden gezerek tatmin oluyorum sizler haklısınız dayanamamakla.Komşu serada bunları yetiştirip satıyo sandığı 10 tl zannedersem içerisinde 40 falan var.Benim bahçede isimlerini orijinalini bilmediğim için ben gün çiçeği diyorum.Tohumları her yıl dökülüp o kadar çoğalıyorki Ankara'daki komşulara dahi saksılayıp hanım götürdü çok çeşidi var ben söylediğim gibi çok acemiyim gün çiçeği diyorum inanılmaz güneşle açıyor güneş batınca kapanıyor.

Birol 21-05-2009 22:16

Sayın gürselbaranlı
Çok güzeller tohumlarından olduğunda gönderirseniz sevinirim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025