![]() |
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet bahçeleri olsun. Ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum.
|
Işıklar içinde uyu sevgili Aysel.
|
Mekanı cennet olsun, yakınlarına sabır.
|
Allah rahmet eylesin sana sevgi çiçeği, geride kalanlara sabırlar dilerim.
|
Tüm ağaçlar ailesinin başı sağolsun. Allah eşine, çocuklarına, sağlıklı bir ömür versin.
|
Canım ciğerim jineopum, Yattığın yer ışık olsun, ama Olmadı bu be... Hakkaten olmadı. Sana gelene kadar biz vardık be ablam :(
|
Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun. Tüm ağaçlar.net ailesinin ve sayın jineop ailesinin başı sağolsun. Allah sabırlar versin..
|
Çok üzgünüm...
Değerli bir arkadaşımızı kaybettik.Allah rahmet eylesin,mekanı Cennet olsun. Yakınlarına ve tüm Ağaçlar Net üyelerine sabırlar dilerim. |
Çok üzgünüm, çok üzgünüm, şu anda göz yaşlarımı tutamıyorum, bu sabah siteye girdiğimde belki güzel bir haber vardır dedim ama kötü haberle karşılaştım ve yıkıldım. Yakın bir akrabamı kaybetmiş kadar üzgünüm, bana gönderdiği gül sardunya hatıra kalacak, jineop'umuz nurlar içinde yatsın, mekanı cennet bahçeleri olsun. Rabbim ailesine sabırlar versin.
|
1 Eklenti(ler)
Toprak..
Ne güzellikler veriyorsun, ne güzellikleri koparıp alıyorsun bizden... Mekanın cennet olsun Aysel Kardeşim.... |
Üzdün bizi Aysel. Mekanın cennet olsun
|
Jineop'umuzun, facebook paylaşımlarından yeni yıl mesajı.
2014 hepimize daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamımızın en güzel , en mutlu, en özgür, en kazançlı ve en önemlisi en sağlık dolu yılı olsun... İyi seneler... Olmadı olamadı.:( |
Üzüldüm ..Sevenlerine sabır diliyorum.Allah rahmet eylesin.
|
Allah rahmet eylesin, mekânı cennet ruhu şad olsun.
Acılı ailesine başsağlığı dilerim, allah sabretme gücü versin. |
Mekanı cennet olsun, yakınlarına sabırlar diliyorum.
|
Allah rahmet etsin,ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Böyle yapmazdın sen, sevdiklerini dostlarını bahçeni bırakıp gitmezdin.
Neden bu ani gidiş, çok mu yoruldun, annelere minik yaşamlar hediye ederken kendi yaşamından mı ekledin. Sen kimseleri üzmeye kıyamazdın, herkese yetiştin, umut verdin, bilgi verdin sevgi verdin, Ah be Aysel, umutlarımıza tutunamadın. Biliyorum şimdi daha çok melek oldun, biliyorum bizi bir yerlerden görüyorsun, duyuyorsun ve o muhteşem gülüşünle ışıklar içinde yürüyorsun. Sesin kulaklarımda gülüşün hep aklımda kalacak, tekrar buluşuncaya kadar hoşça kal melek. Eklenti 485487 |
mekani cennet olsun geride kalanlara sabır diliyorum
ani bir ölüm mü ? |
Duydugumdan beri 3 gundur, saskin ordek misali yaziyorum, siliyorum. tekrar deniyorum, onu da siliyorum.
Tarif edecek kelimeler bulamiyorum. Biliyorumki, o iyilik dolu ruhu simdi cennette, ya da guzel bir yerlerde.. Rabbim, geride kalanlara sabir ve de iyilikler versin.. |
Ben de nasıl veda edeceğimi bilemedim jineopum..
Ne yazsam yeterli olmadı sözün bittiği yer buymuş. Sevenlerine sabır diliyorum.. Mekanın cennet bahçeleri olsun.. |
Allah rahmet eylesin"topraktan geldik,toprağa döneceğiz".allahtan sabırlar diliyorum.
|
Işıklar içinde uyusun ...
Sevenlerine sonsuz sabır dilerim ... |
Düşündükçe daha da çok üzülüyorum. Ailesi, arkadaşları nasıl teselli bulacak şimdi? Bu nasıl bir şoktur? Bu bitkinin adı nedir köşesine kim hemen girip bu şudur budur diye yazacak? Nurlar içinde yatsın...
|
jineop arkadaşımıza çok üzüldüm. Işıklar içinde olsun. Sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.
|
Veronikalar tomurcuklandı, clematis piilu da. Bahçemin her köşesi jineop dolu. Attığın sevgi tohumları, kim bilir başka hangi bahçelerde yeşeriyordur.:)
Ama sen yoksun.:(:(:( |
sayın jineopa allahtan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum.
hiç tanımamama rağmen,yazılarından tanıdığım kadar, içimden bir parça koptu sanki... |
Siteye girdiğimde alacağım haber bu mu olmalıydı :(
Daha gencecik yaşta... Daha ne planlarımız vardı jineop'la bahçesi için. Ufak bir dere geçirecektik belki, kış bahçesinin çevresini düzenleyecektik. Çatlayan çiçek dalına atel yapmayı görmüştüm ondan. Sabah 6'da bahçeye çıkıp işe gitmeden 3 saat çalıştığını söylemişti bir yerde, ben de içimden "iyi fikir, ilerde büyük bir bahçem olduğunda böyle yapayım, yoksa başedilmez" diye düşünmüştüm. Ne bitkiler tanıttı, ne bitkiler dağıttı... Bahçesinden bir şeyi beğendiysen bil ki ertesi gün kapında kargoyu bulacaksın. ağaçlar.net'in en yaratıcı ve en sevecen insanlarından biriydi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet bahçeleri olsun. Çok üzgünüm. |
Sayfasını roman gibi okuduğum, hiç tanımasamda içimden bir parça koptu sanki. Allah gani gani rahmet eylesin..
|
Kimi insanlar vardır, yıllar süren bir zaman diliminde ne kadar tanıdığınızı tam olarak kestiremediğiniz.
Kimi insanlar vardır, iletişime geçtiğinizde bir sözünden, davranışından bir ufacık nüans yakaladığınızda ne kadar özel biri olduğunu hissettiğiniz. Özel bir insanı, bir değeri kaybetmenin kederini duyumsuyorum. Yokluğu boşluk yaratan, ardında bıraktıkları bu gök kubbede bir hoş seda ile yankılanacak olan sevgili jineop' u her zaman sevgiyle anacağım. Mekanı cennet olsun. |
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına ALLAH sabırlar versin arkadaşımızı tanıyan herkezin başı sağolsun
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025