agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kaybettiklerimiz... (https://www.agaclar.net/forum/kaybettiklerimiz/)
-   -   Jineop (Aysel Sözer Özgezer) / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/kaybettiklerimiz/14911.htm)

Selehattin 67 26-04-2014 21:05

cennetin tüm ışıkları senin üzerine doğsun huzur içinde nurlar içinde uyu yüce yaradanın rahmeti üzerine olsun

Selehattin 67 26-04-2014 21:06

geride bıraktığı ailesine sevenlerine ve tüm dostlarına sabırlar dilerim çok üzgünüm

nazlı hilal 27-04-2014 21:38

Cennette en güzel bahçe en güzel çiçekler senin olsun Aysel ablam bana gönderdiğin zıpçıktılarla anıyorum seni

Zeytinci 28-04-2014 19:56

Geride bıraktıklarıyla bizleri heyecanlandıran güzel insan. Nurlar içinde yat.

İpek Kozası 29-04-2014 13:00

Allah rahmet etsin, duyunca çok üzüldüm.Takip ettiğim insanlardan biriydi.

attar 29-04-2014 14:15

Dünyanın bir yüzü böyle, devamlı firak elemleri eksik olmuyor, Allah rahmet eylesin inşallah,
Ailesine ve tüm arkadaşlarımıza sabrı cemil niyaz ederim

heartmaker 29-04-2014 15:12

Bana ilk çiçek tohumu gönderen bu hobide başlangıç yapmamı sağlayan insan mekanın cennet olsun, Allah günahlarını bağışlasın.

sevoş 29-04-2014 22:42

ALLAH rahmet etsin.resmen tanışmasamda meslektaşım için çok üzüldüm.ömür kısa her günümüzü son günümüzmüş gibi yaşayalım.

resimsel 30-04-2014 10:22

Allah rahmet etsin nurlar içinde yatsın,inşallah buradaki bahçesinden daha güzel bahçelerde bulunsun,herkesin başı sağ olsun.

sabah 30-04-2014 10:46

Ben de haberi alınca, canı yanıp uzun süre birşey yazamayanlardanım.

Çok ilgili, sevecen, düşünceli, meraklı, enerji dolu bir arkadaşımızdı. Yokluğunu hissedeceğiz...

Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim.

habibe 01-05-2014 00:50

Seni hiç görmedim......... Tanışmadım. Tanıdım. Kalbin kalbime dokundu. Sıcaktın.

Mete Tiren 01-05-2014 17:54

Hayat akıp giderken ellerimizden göldeki kabarcıklara takıldık
Yok olup yittikten sonra gidenlerin değerini anladık....

Mekanı cennet olsun kalanlara Allah sabır versin.

birtanecik 01-05-2014 22:55

Kendisinin sayfasını takip eder ve beğenirdim. Yine bu akşam sayfasına girip bakayım dedim ki, bu üzücü haberi aldım çok üzgün ve şaşkınım. Yanlışlık vardır diye geriye doğru taradım ama doğru. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Jezebel 01-05-2014 23:06

Bu başlığa yazmaya elim varmadı...
İnanmak istemedim...
Hiç bir söz, hiç bir uğraş, hiç bir şey onu geri getiremez...
Onun kaybı bana herkesi ve her şeyi tekrar sorgulattı.
Huzur içinde kal sevgili arkadaşım.

Buraya eşi Kubilay beyin Facebook'taki yazısını alıntılıyorum:

Alıntı:

Değerli dostlarım,
Alıntı:

Yaşam kaynağım, 23 yıllık hayat arkadaşım, sevgili eşim Aysel'in hastalığı ve ne yazık ki sonra vefatı sürecinde gösterdiğiniz dayanışma için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

17 Nisan da başlayıp 21 Nisan da sona eren 5 günlük sürede çok ağır beyin kanamasına rağmen direndi ama maalesef başarılı olamadı.
Hastalarının sağlığı, arkadaşları,ailesi Aysel için yaşamdı; yo
rgunluk, uykusuzluk, yemek yememek onun için hiç bir şey ifade etmiyordu bunun sonucunda da bir sevgi seli oluştu kocaman kalbinde herkese yer vardı. Yaşadığımız büyük deprem sonrası depremi önceden tahmin edebilmek ve ölümlere engel olabilmek için DOHAD derneğinde görev alıp sabahlara kadar grafik analizi yapıp deprem uzmanlarına bildirdi. Son zamanlarda pazar günleri hayvan barınaklarını ziyaret etmeye başlamıştı daha yapacak çok işi, verecek çok sevgisi vardı...

''Her ölüm erken ölümdür'' tümcesi bizim için mecazi anlamının dışında bir gerçekliğe büründü. Evet çok erken ve zamansız bir ölüm oldu.
Tüm süreç boyunca gösterdiğiniz yakın ilgi ve dostluğunuz için minnetlerimi tekrar tekrar sunuyorum.

Benim içimdeki isyanı uzun yıllar önce Enver GÖKÇE'nin yazdığı dizeler çok güzel özetliyor;
Gavur Müslüman demezdi
Kendisi için bir şey istemezdi
Yatak ölümü beklemezdi
Gitti vadesiz, gencecikken
Yiğitken,güzelken, incecikken
Ölüm, adın kalleş olsun.
SAYGI VE SEVGİLERİMLE

Cumhur Tonba 01-05-2014 23:07

Rahmetli kardeşimizin eşi Kubilay Bey'in Facebook'da yazmış olduğu mesaj
Değerli dostlarım,
Yaşam kaynağım, 23 yıllık hayat arkadaşım, sevgili eşim Aysel'in hastalığı ve ne yazık ki sonra vefatı sürecinde gösterdiğiniz dayanışma için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Sayın Jezebel,
Her ikimizde aynı anda aynı mesajı burada paylaşmışız. Sizinki önce çıkmış. Önemli olan eşinin hislerini buradaki arkadaşlarmıza iletmekti. Ben mesajın gerisini sildim. Zaten yukarıdakinin aynısıydı.

dinozor 02-05-2014 14:31

Sayın Jineop'u hiç tanımadığım halde içimi bir sıkıntı kapladı, gerçekten çok üzüldüm. Kendisini tüm sevenlere sabır dilerim. Huzur içinde yatsın.

gokcegokce 03-05-2014 01:47

Çok üzüldüm. Allah sevdiklerini yanına erken alırmış derler. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı, sevgili Jineop'a da rahmet dilerim. Cennet mekanı olur inşallah. :(

Sevgi Durul 05-05-2014 01:42

Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş
Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş
Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş
Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş

Ortak olmak her sevince, her derde, kedere
Ve yürümek ömür boyu, beraberce, el ele
Olmasın hiç o ta içten gülen gözlerde yaş
Bir gün gelip, ayrılsak bile seninle arkadaş
Yollarımız ayrılsa bile seninle arkadaş)

Evet arkadaş; kim olduğumu, ne olduğumu
Nerden gelip, nereye gittiğimi sen öğrettin bana
Elimden tutup, karanlıktan aydınlığa sen çıkardın
Bana yürümeyi öğrettin yeniden

El ele ve daima ileriye
Bir gün.
Bir gün birbirimizden ayrı düşsek bile
Biliyorum, hiçbir zaman ayrı değil yollarımız
Ve aynı yolda yürüdükçe
Gün gelir ellerimiz yine dostça birleşir
Ayrılsak bile kopamayız

Bu gün bu eski şarkı dilime takıldı durdu ve ben yine hep seni düşündüm.
Rahat uyu arkadaşım, melekler yoldaşın olsun.

cörekotu 12-05-2014 21:25

Allah rahmet eylesin, ailesine sabirlar versin...
Begeniyle takip ediyordum hayli üzüldüm...
Ölüm... adi soguk... duygusu buruk...
Fakat hesaptan korkar aslinda insan... ölümden degil...
Yoksa sonsuzluga dogustan neden korkulsun ki...
hem de gamsiz kedersiz mutlu bir sonsuzluksa neden kötü olsun ölüm...

TaşevliBahçe 13-05-2014 11:11

Kendisine Allah' dan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum....

yarenimex 14-05-2014 09:39

Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın..Sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum..

Lunlun 20-05-2014 15:31

:(
Nurlar içinde yatsın. Allah rahmet eylesin.

Kiraz 21-05-2014 11:57

1 Eklenti(ler)
Jineop'um açtı.
Eklenti 494831

Sevgili Aysel, acele ettin, daha sana bahçemdeki adaşlarını gösterecektim, sayende bir bir açıyorlar. Huzur içinde yat.

mormenekşe 22-05-2014 20:30

Şuan şoktayım çok üzgünüm içim acıyor, seninle birbirimizi hiç görmedik ama birbirimizin yüreğine dokunduk. Bir çok kişide olduğu gibi bende de hatıraların var hatta ilk kargom sendendi ben bir iki çelik beklerken bir koli dolusu çiçekle karşılaşmıştım. Ben telefonda şaşkınlık içinde teşekkür ederken sen nasıl güzel gülüyordun :((
Bugün uzun bir aradan sonra siteye girdiğime sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım huzur içinde yat kabrin ve mekanın en güzel cennet bahçelerinden olsun Allah senden razı olsun.....

Adalet Yağcı 22-05-2014 20:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Kiraz (Mesaj 1286424)
Jineop'um açtı.
Sevgili Aysel, acele ettin, daha sana bahçemdeki adaşlarını gösterecektim, sayende bir bir açıyorlar. Huzur içinde yat.

Biliyorsun çok aceleciydi hep.
Bir keresinde bahçesine diktiği Tijli gülü fotoğraflamıştı, ben de "rüzgardan etkilenir, destek yapman lazım" diye yazmıştım.
Yarım saat içinde harika bir destek yapıp fotoğraflamıştı, şaşırmıştım.

Ben onun bizleri gördüğünden eminim, bahçesini özler o, arada bir dolaşır, bize gülümser sessizce...

YeniGine 23-05-2014 00:10

Sevgili Kiraz ve Sevgiili Adalet Hanım paylaşım ve yorumlarınız yine beni çok duygulandırdı. Yine farkettim ki ben hâlâ inanamıyorum, konduramıyorum. O yüzden bu sayfaya girmek de istemiyorum açıkçası. Fakat Adalet Hanım yorumda bulunmuş görünce yine dayanamadım.
:( Yerler de değil nurlarda yatsın, mekânı Cennet olsun inşallah.
:( :( :(

Sevgi Durul 23-05-2014 11:31

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 1287046)
Ben onun bizleri gördüğünden eminim, bahçesini özler o, arada bir dolaşır, bize gülümser sessizce...

Ben de. Gideli bir ay oldu, özledik şimdiden.

Elleri var, bu açan mavilide.

Eklenti 495493

perimar 23-05-2014 12:29

:( Allah rahmet eylesin... Buradan bir arkadaşımızın kaybı aileden birinin kaybı gibi üzüyor insanı.Meğerse gerçekten aile gibi olunuyormuş burada...İçim acıyor ....

Adalet Yağcı 23-05-2014 15:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 1287265)
Ben de. Gideli bir ay oldu, özledik şimdiden.

Elleri var, bu açan mavilide.

Eklenti 495493

Fazlaca duygusal olduğumuzu düşünecekler belki ama, umurumda değil, ben bu başlığın yaşamasını istiyorum.
Onun bizlere gönderdiği bitkileri burada görmek istiyorum.

YeniGine 24-05-2014 00:58

Sevgili Adalet Hanım, zaten çiçek, bitki ile uğraşan kişi mutlaka iyi niyetli ve duygusaldır. Çok haklısınız. Ah keşke bende de bir çiçeği olsaydı da ben de devamlı paylaşabilseydim.
Sevgili jineop'un ben de en büyük anısı, Fenerbahçe'deki benim ilk katıldığım toplantıda ki görüntüsüdür. :( Dışarıda sigara içerken yağmurdan sırılsıklam olmuş :( bir bayanın gelişi. Hiç gözümün önünden gitmiyor elleriyle ıslanmış saçlarını sıvazlaması. Sevgili jineopmuş. :(
Mekânı Cennet olsun inşallah.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025