agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kaybettiklerimiz... (https://www.agaclar.net/forum/kaybettiklerimiz/)
-   -   Jineop (Aysel Sözer Özgezer) / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/kaybettiklerimiz/14911.htm)

YeniGine 20-04-2014 23:50

:( İnşallah Sevgili SDurul, inşallah!.. Hatıralarıyla, bahçesindeki çiçekleriyle birlikte inşallah sevgili Jineop'umuz da uyansın...
:( İnşallah!..

berrinb 21-04-2014 12:47

Sevgili Jineop.......Öyle şoktayım ki....:(( Tanrı sizi cennet bahçelerinde ki meleklerin yanında görevlendirsin......:(

Başka yazacak hiç bir kelime bulamıyoruumm......:(

skaraca 21-04-2014 14:42

Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun. Sevenlerine sabır ihsan eylesin.

Atum 21-04-2014 15:00

Bu ara ölümler arka arkaya geldi. Çok üzüldüm. :(

Kendisine Allah' dan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Oğuzhan 21-04-2014 15:31

Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun. Sevenlerine sabır ihsan eylesin.:(

nevsune 21-04-2014 17:00

Bir siir vardi sanki, "baharda olunmemeli" gibilerinden birseydi. Tam bahar geldiydi. Gidecek zaman miydi be Aysel.

Gittigin yerde isiklar ve ciceklerin bol olsun...

YeniGine 21-04-2014 17:09

:( Hay Allah, belki güzel bir haber alırım ümidi ile girdim siteye... İnanamıyorum, çok üzgünüm. :( Allah rahmet eylesin, mekânı Cennet olsun inşallah. Sevgili jineop'umuz yerlerde değil nurlarda yatasın.
Hepimizin başısağolsun arkadaşlar, ailesine, sevenlerine sabırlar diliyorum...
:( :( :( :(

fikreteren 21-04-2014 17:58

sizin gibi bir bitki dostunu ve iyi bir insanı kaybetmenin acısın içimde hissediyorum.Keşke yaşarken söyleseydim gönderdiğin Helleborus a adını verdiğimi.
Mekanın cennet olsun. Unutmacağım....

Kiraz 21-04-2014 19:42

Sevgili Jineop, arkanda bıraktığın izlerle çok yaşayacaksın. Her bahar, her yaz "Jineop" yine açmış diyeceğim, çok bahçede açacağın gibi.

pria 21-04-2014 20:31

1 Eklenti(ler)
Aysel Hanımefendinin face sayfasını okudum bu akşam uzun uzun..
Hani derler ya ''eli öpülesi..'' diye..işte öylesine değerli saygıdeğer dolu dolu çok sevilen bir insanmış gerçekten..
Aşağıdaki fotoğraf çok duygulandırdı beni..Sanki ölümle yaşam iç içe gibi..

Bu fotoğrafa yazılan birkaç mesajı da aktarmadan edemedim..Nurlar içinde olasın emektar Aysel Hanım..

...

Aysel Sözer Özgezer

Nalancım
Ayfercim seneler öyle çabuk geçiyor ki..
Üzülüyormuyum tabi ki hayır her zamanın kendine özgü güzelliği var. Bu bebişin abisini de 16 yıl önce ben doğurtmuştum bu kızımızzz yeni geldi.
Onlarca yüzlerce kilometreyi hiçe sayıp ta kurtköylere bile gelen canım hastalarıma vefa borcunu ben nasıl öderim.
Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız

19 Mart, 08:29 · 8

Ayfer Uyan Cava

aysel hanımcım 16 sene öncede benim kızımı kucağıma vermiştiniz.geçen sene sizinle tanıştığı için çok mutlu olmuştu. tabi ki bende:)
19 Mart, 01:33

TC Nalan Özkan

sevgili doktorum bizim hakanı kucağımıza verişiniz daha dün gibi,oğlunuz 17 yaşında ve 1.88 boyunda kocaman delikanlı oldu,hakanım ellerinzden öpüyor,bizde sizi seviyor ve kocaman öpüyoruz,sağlıcakla kalın....bu sene üniversiteli sizi çok merak ediyor,ziyaretinize gelicez....

Şebnem Cörüt Erol

Yeni işin hayırlı olsun ablacım görüşemesekte adın dilimizde sevgin hep kalbimizde.senin bizdeki yerin çok başka ben senin hakkını ölene kadar ödeyemem . Erol ailesi olarak seni kocaman öpüyoruz.

Dilek Başaran

İnsanın sizin gibi tatlı dilli bir doktoru olurda unutur mu onu hiç? İkinci çocuğu düşündüğüm an yine yanınızdayım Aysel hanım. İnsan kendi canını ve canının canını ancak güvendiği bir doktora emanet eder. Sizinle 20 sene önce kardeşimin doğumu ile tanışmıştık, ne mutlu bize ki güvenebileceğimiz bir doktorumuz var...

20 Mart, 17:40 · 1

bettyycim 21-04-2014 20:34

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, sevgili arkadaşımız organlarını bağışlayarak insanlara da giderken bir umut ışığı olmuştur....

Vildan Sönmez 21-04-2014 20:56

Bir kez gördüm, çok kez yazıştım. Arkadaşım dediğim insanlar içinde beni yakan ikinci kayıpsın Aysel Kardeşim. Kaç kişiye can olacaksın, kaç kişi balkonunda, bahçesinde senin anınla konuşacak. Anne baba olma mutluluğunu tattırdığın insanlar kim bilir kaç kişi..
Her ölüm acıdır ama erken ölümlere yürek dayanmaz... Nur içinde yat kardeşim.

Ölüm adın kalleş olsun...

acemifüsun 21-04-2014 21:00

Yüreği sevgi dolu, güzel insan. Cennet bahçelerinde, çiçeklerle ol...

tuncel06 21-04-2014 22:00

Mekanınız cennet olsun, yattığınız yer nurla dolsun. Herkesin başı sağolsun.

Sevgi Durul 21-04-2014 22:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi jineop (Mesaj 1005300)
Sevgili SDurulum, daha öncede bu sayfaya yazmaya çalışmış ama duygularımı bir türlü tam ifade edemediğim için yazmaktan vazgeçmiştim.
Gerçek olarak tanışamasakta naif kişiliğin, vefalı dostluğun ve herşeyi güzel gören güzel arkadaşım, seni çok seviyorum. Yaşam sana senin herkese davrandığın gibi hassas , merhametli ve cömert davransın.

Jineop'um, iyi ki yazmışsın alıntıladığım mesajını. Söz uçar, yazı kalır, mesajını okudukça senin ne kadar sevecen, alçak gönüllü, merhametli olduğunu ve daha bir çok güzel özelliklerini hatırlıyor ve şimdiden özlüyorum.

Dün akşam bu sayfaya yazdığımda umutluydum oysa.

Seninle dünya gözüyle tanışmamış olsak ta dostum diyebileceğim nadir insanlardandın. Yokluğun bizler için büyük kayıp. Aileni düşünemiyorum bile. Allah, biricik evlâdına, eşine, ablana ve diğer yakınlarına sonsuz sabırlar versin.

Yaşadığım sürece seni hiç unutmayacağım. Cennet bahçeleri mekanın olsun, belki oralarda can parçamla tanırsınız birbirinizi. Belki uzak, belki yakın, bilinmez bir zamanda hak vaki olduğunda, ebedi hayatta ayrı düşmeyiz umarım.

Var mıydı böyle çekip gitmek erkenden?

smnunal 21-04-2014 22:02

Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır diliyorum.

Yenisu 21-04-2014 22:21

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inşallah,başımız sağ olsun.

Rana+miraç 21-04-2014 22:27

Rabbım kaybettiğimiz hhatice ve jıneop kardeşlerimize rahmet etsin. Kabirlerini cennet bahçelerine çevırsin.

Sudenur 22-04-2014 01:43

Güzel haberlerini alma umuduyla girmiştim siteye.. Çok çok üzgünüm.. kalbim sıkıştı, göz yaşlarımı tutamıyorum. Hepizin gideceği yere, ansızın, yüreğimizi yaka yaka, umut ışıklarımızı söndürmeden gitti.. Kabrin nur dolsun Aysel hanım, Rabbim gani gani rahmet eylesin.. yakınlarına dayanma gücü versin.

ilksenozturk 22-04-2014 06:46

cennet bahçelerinde çiçekler açtırmanız nasip olur inşallah...

badem 22-04-2014 06:50

allah rahmet eylesin. cennet mekanınız olsun .

tturt 22-04-2014 06:55

Çok üzgünüm.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun.

Aysis 22-04-2014 07:00

Bahçen, arkadaşların, sevdiklerin, çiçeklerin öksüz kaldı. Ne vardı sanki bukadar erken gidecek, orası çok mu güzel sanki.

Seni, yazılarını, yaptıklarını her şeyi çok özleyeceğim. Iyiki seni tanımıştım bana çok şey öğretin nurlar içinde ol mekanın cennet olsun.

Melih Bakırlıoğlu 22-04-2014 08:08

Allah tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.

elta 22-04-2014 09:16

Çok üzüldüm... Yeri cennet olsun, cicekler içinde uyusun...Çok erken bir gidiş. Ailesine sabır diliyorum .

kamelyavadisi 22-04-2014 09:30

Sayın Jineop; dünyada toprağa ve çiçeklere aşık bir insanın aramızdan ayrılması bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyorum.
Kamelyavadisi Ailesi

cenan 22-04-2014 10:32

Merhametli yüreğin seneler önce bana da bir dokunmuştu, o da benim dönüm noktan olmuştu ve hatta belki de benimde hayatımı kurtardın, belki sonrasında daha kötü şeyler olacaktı. Bu bahçe en güzel çiçeğini kaybetti. Nur içinde yat, Mekanın cennet olsun:(

Yağmurcan 22-04-2014 10:33

Çok üzüldüm, hem de çok. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin. Mekanı cennet olsun.

limon_sever 22-04-2014 11:30

Allah rahmet eylesin...
Mekanı cennet olsun...

egülnur 22-04-2014 11:49

Bu sabah rutin denetleme için muayenehaneme gelen Maltepe Sağlık Müdürlüğü yetkililerinden aldım kötü haberi ve gerçekten bu adaletsizliğe isyan ettim. Ocak 2013 ağaçlar.net toplantısında tanışmıştık. Nasıl enerjik, pozitif, tatlı bir insandı. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına da sabır dilerim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025