![]() |
:( İnşallah Sevgili SDurul, inşallah!.. Hatıralarıyla, bahçesindeki çiçekleriyle birlikte inşallah sevgili Jineop'umuz da uyansın...
:( İnşallah!.. |
Sevgili Jineop.......Öyle şoktayım ki....:(( Tanrı sizi cennet bahçelerinde ki meleklerin yanında görevlendirsin......:(
Başka yazacak hiç bir kelime bulamıyoruumm......:( |
Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun. Sevenlerine sabır ihsan eylesin.
|
Bu ara ölümler arka arkaya geldi. Çok üzüldüm. :(
Kendisine Allah' dan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. |
Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun. Sevenlerine sabır ihsan eylesin.:(
|
Bir siir vardi sanki, "baharda olunmemeli" gibilerinden birseydi. Tam bahar geldiydi. Gidecek zaman miydi be Aysel.
Gittigin yerde isiklar ve ciceklerin bol olsun... |
:( Hay Allah, belki güzel bir haber alırım ümidi ile girdim siteye... İnanamıyorum, çok üzgünüm. :( Allah rahmet eylesin, mekânı Cennet olsun inşallah. Sevgili jineop'umuz yerlerde değil nurlarda yatasın.
Hepimizin başısağolsun arkadaşlar, ailesine, sevenlerine sabırlar diliyorum... :( :( :( :( |
sizin gibi bir bitki dostunu ve iyi bir insanı kaybetmenin acısın içimde hissediyorum.Keşke yaşarken söyleseydim gönderdiğin Helleborus a adını verdiğimi.
Mekanın cennet olsun. Unutmacağım.... |
Sevgili Jineop, arkanda bıraktığın izlerle çok yaşayacaksın. Her bahar, her yaz "Jineop" yine açmış diyeceğim, çok bahçede açacağın gibi.
|
1 Eklenti(ler)
Aysel Hanımefendinin face sayfasını okudum bu akşam uzun uzun..
Hani derler ya ''eli öpülesi..'' diye..işte öylesine değerli saygıdeğer dolu dolu çok sevilen bir insanmış gerçekten.. Aşağıdaki fotoğraf çok duygulandırdı beni..Sanki ölümle yaşam iç içe gibi.. Bu fotoğrafa yazılan birkaç mesajı da aktarmadan edemedim..Nurlar içinde olasın emektar Aysel Hanım.. ... Aysel Sözer Özgezer Nalancım Ayfercim seneler öyle çabuk geçiyor ki.. Üzülüyormuyum tabi ki hayır her zamanın kendine özgü güzelliği var. Bu bebişin abisini de 16 yıl önce ben doğurtmuştum bu kızımızzz yeni geldi. Onlarca yüzlerce kilometreyi hiçe sayıp ta kurtköylere bile gelen canım hastalarıma vefa borcunu ben nasıl öderim. Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız 19 Mart, 08:29 · 8 Ayfer Uyan Cava aysel hanımcım 16 sene öncede benim kızımı kucağıma vermiştiniz.geçen sene sizinle tanıştığı için çok mutlu olmuştu. tabi ki bende:) 19 Mart, 01:33 TC Nalan Özkan sevgili doktorum bizim hakanı kucağımıza verişiniz daha dün gibi,oğlunuz 17 yaşında ve 1.88 boyunda kocaman delikanlı oldu,hakanım ellerinzden öpüyor,bizde sizi seviyor ve kocaman öpüyoruz,sağlıcakla kalın....bu sene üniversiteli sizi çok merak ediyor,ziyaretinize gelicez.... Şebnem Cörüt Erol Yeni işin hayırlı olsun ablacım görüşemesekte adın dilimizde sevgin hep kalbimizde.senin bizdeki yerin çok başka ben senin hakkını ölene kadar ödeyemem . Erol ailesi olarak seni kocaman öpüyoruz. Dilek Başaran İnsanın sizin gibi tatlı dilli bir doktoru olurda unutur mu onu hiç? İkinci çocuğu düşündüğüm an yine yanınızdayım Aysel hanım. İnsan kendi canını ve canının canını ancak güvendiği bir doktora emanet eder. Sizinle 20 sene önce kardeşimin doğumu ile tanışmıştık, ne mutlu bize ki güvenebileceğimiz bir doktorumuz var... 20 Mart, 17:40 · 1 |
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, sevgili arkadaşımız organlarını bağışlayarak insanlara da giderken bir umut ışığı olmuştur....
|
Bir kez gördüm, çok kez yazıştım. Arkadaşım dediğim insanlar içinde beni yakan ikinci kayıpsın Aysel Kardeşim. Kaç kişiye can olacaksın, kaç kişi balkonunda, bahçesinde senin anınla konuşacak. Anne baba olma mutluluğunu tattırdığın insanlar kim bilir kaç kişi..
Her ölüm acıdır ama erken ölümlere yürek dayanmaz... Nur içinde yat kardeşim. Ölüm adın kalleş olsun... |
Yüreği sevgi dolu, güzel insan. Cennet bahçelerinde, çiçeklerle ol...
|
Mekanınız cennet olsun, yattığınız yer nurla dolsun. Herkesin başı sağolsun.
|
Alıntı:
Jineop'um, iyi ki yazmışsın alıntıladığım mesajını. Söz uçar, yazı kalır, mesajını okudukça senin ne kadar sevecen, alçak gönüllü, merhametli olduğunu ve daha bir çok güzel özelliklerini hatırlıyor ve şimdiden özlüyorum. Dün akşam bu sayfaya yazdığımda umutluydum oysa. Seninle dünya gözüyle tanışmamış olsak ta dostum diyebileceğim nadir insanlardandın. Yokluğun bizler için büyük kayıp. Aileni düşünemiyorum bile. Allah, biricik evlâdına, eşine, ablana ve diğer yakınlarına sonsuz sabırlar versin. Yaşadığım sürece seni hiç unutmayacağım. Cennet bahçeleri mekanın olsun, belki oralarda can parçamla tanırsınız birbirinizi. Belki uzak, belki yakın, bilinmez bir zamanda hak vaki olduğunda, ebedi hayatta ayrı düşmeyiz umarım. Var mıydı böyle çekip gitmek erkenden? |
Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır diliyorum.
|
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inşallah,başımız sağ olsun.
|
Rabbım kaybettiğimiz hhatice ve jıneop kardeşlerimize rahmet etsin. Kabirlerini cennet bahçelerine çevırsin.
|
Güzel haberlerini alma umuduyla girmiştim siteye.. Çok çok üzgünüm.. kalbim sıkıştı, göz yaşlarımı tutamıyorum. Hepizin gideceği yere, ansızın, yüreğimizi yaka yaka, umut ışıklarımızı söndürmeden gitti.. Kabrin nur dolsun Aysel hanım, Rabbim gani gani rahmet eylesin.. yakınlarına dayanma gücü versin.
|
cennet bahçelerinde çiçekler açtırmanız nasip olur inşallah...
|
allah rahmet eylesin. cennet mekanınız olsun .
|
Çok üzgünüm.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun. |
Bahçen, arkadaşların, sevdiklerin, çiçeklerin öksüz kaldı. Ne vardı sanki bukadar erken gidecek, orası çok mu güzel sanki.
Seni, yazılarını, yaptıklarını her şeyi çok özleyeceğim. Iyiki seni tanımıştım bana çok şey öğretin nurlar içinde ol mekanın cennet olsun. |
Allah tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.
|
Çok üzüldüm... Yeri cennet olsun, cicekler içinde uyusun...Çok erken bir gidiş. Ailesine sabır diliyorum .
|
Sayın Jineop; dünyada toprağa ve çiçeklere aşık bir insanın aramızdan ayrılması bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyorum.
Kamelyavadisi Ailesi |
Merhametli yüreğin seneler önce bana da bir dokunmuştu, o da benim dönüm noktan olmuştu ve hatta belki de benimde hayatımı kurtardın, belki sonrasında daha kötü şeyler olacaktı. Bu bahçe en güzel çiçeğini kaybetti. Nur içinde yat, Mekanın cennet olsun:(
|
Çok üzüldüm, hem de çok. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin. Mekanı cennet olsun.
|
Allah rahmet eylesin...
Mekanı cennet olsun... |
Bu sabah rutin denetleme için muayenehaneme gelen Maltepe Sağlık Müdürlüğü yetkililerinden aldım kötü haberi ve gerçekten bu adaletsizliğe isyan ettim. Ocak 2013 ağaçlar.net toplantısında tanışmıştık. Nasıl enerjik, pozitif, tatlı bir insandı. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına da sabır dilerim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025