agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kaybettiklerimiz... (https://www.agaclar.net/forum/kaybettiklerimiz/)
-   -   Jineop (Aysel Sözer Özgezer) / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/kaybettiklerimiz/14911.htm)

hanndan 14-12-2012 08:50

Günaydın jineop,üstteki 1. çiçeğin adı nedir pembe olanın,yaz dönemi bahçemizde vardı,adsız kahramanımdı o...

jineop 14-12-2012 09:26

2 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 1067920)
Günaydın jineop,üstteki 1. çiçeğin adı nedir pembe olanın,yaz dönemi bahçemizde vardı,adsız kahramanımdı o...

Sevgili hanndan hala çiçekli olanlardan. Çok yıllık bir bitki.
Diasca :p
Somon ve beyaz renkli diascalarım.

dalya35 14-12-2012 10:02

Sevgili jineop, bahçenize şöyle bir bakayım dedim, içeri girdim çıkamıyorum...Bu ne güzel bir bahçe maşallah... Düzenleme, çiçek türleri, herşey harika. Güzel bahçenizde keyifli günler yaşamanızı diliyorum sevgilerimle:)

gülenmelek 14-12-2012 10:40

Sayın jineop;
Önce teşekkür ediyorum ;) Çok güzeller dememe zaten gerek yok ama diyeyim yine de ;)
Çektiğiniz güzel ve kaliteli fotoğrafları;
Bahçenizdeki farklı bitkilerin görüntülerini,
Bitki bilginizi özlüyoruz.
Bu kadar ara vermeyin lütfen ;)

jineop 14-12-2012 12:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gülenmelek (Mesaj 1068002)
Sayın jineop;
Önce teşekkür ediyorum ;) Çok güzeller dememe zaten gerek yok ama diyeyim yine de ;)
Çektiğiniz güzel ve kaliteli fotoğrafları;
Bahçenizdeki farklı bitkilerin görüntülerini,
Bitki bilginizi özlüyoruz.
Bu kadar ara vermeyin lütfen ;)

Sıcacık bir mesaj. Verdiğiniz mutluluk için çok teşekkür ederim.

günebakan 14-12-2012 18:51

Ohh Jineop sonunda güzel bahçesinden güzel fotoğraflar eklemiş gözlerimiz şenlendi:)

syuksek 31-12-2012 12:26

Sevgili jineop,

Güzel, sağlıklı, olması gereken mevsim gibi bir kış olsun. Baharla birlikte güzel bahçenin o güzel fotograflarını bekliyoruz.

Sevgiler

Maviş 14-01-2013 21:48

Bahçeniz her zaman tam formunda. Benim hayal ettiğim bir bahçe. Bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel.:D:D:):):D:D

Cymbelina 19-03-2013 15:52

Sevgili Jineop nerelerdesiniz? Bakın eğer bu bahçe sayfanızda daha fazla devamsızlığınızı görürsek, hayranlarınızı ve takipçilerinizi örgütleyip halk ayaklanması çıkaracağız, haberiniz olsun:dilli::D Gerekirse "Deliler"den destek kuvveti toplayıp meclise yürürüz;) Öncelikle aramızda imza toplayıp Adalet Hocama dilekçe vereceğiz, başımızda o varken ver elini Ankara.

Jineop, Jineop duy sesimizi;), bu gelen ayaklanmanın ayak sesleri:dilli:;)

Nedir bahçenizde son durum? Muhtemelen iş yoğunluğunuz vardır ama yeni resim ve gelişmeleri talep ediyoruz:)

tekomusti 19-03-2013 21:14

Hocam bahçeniz bitkileriniz çok süper on numara ellerinize sağlık
Esen kalın

günebakan 20-03-2013 08:07

Bu bahçenin sahibi nerede acaba hiç sesi çıkmıyor bahar bu güzel bahçeye de gelmiştir artık:)

fikreteren 20-03-2013 10:26

Yakında gelecek.Eveeet çok özledik.

jineop 21-03-2013 09:30

2 Eklenti(ler)
Merhaba ;)
Uzun geçen kışın ardından hepimize bahar geldi:p
Bahçem şu an kış bahçesi inşaatının ardından ciddi anlamda çirkin. Ama kolları sıvadım. Kış bahçesi yapıldığı için verandanın yanına yaptığım kaya bahçeleri kayboldu. Verandanın yanında bulunan yaseminler, ortancalar ve diğer bitkiler önce geçiçi saksılara alındı. Yavaş yavaş yerlerine yerleşiyorlar. Kış bahçesinin etrafına ve duvarlara yapılmak üzere tahta seperatorlerin gelmesini bekliyorum. Gelişmeleri sizlere aktaracağım. Şu an görüntüler içler acısı . İlerleyen zamanda bakalım yaptıklarımı beğenecekmisiniz.
Hepinizi çok seviyorum.

Sevgi Durul 21-03-2013 09:33

Ha şöyle, gelişmelerden habersiz kalmadığımıza sevindim. Devamını merakla bekliyor olacağım.:) Şimdiden kolay gelsin. Sevgiler...

jineop 21-03-2013 09:35

3 Eklenti(ler)
Çöpleme çiçekleri yani helleboruslar gerçekten güzel çiçekler. Kendiliğinden düşen tohumlarla bile kolayca çimleniyorlar.

mandalinleerik 21-03-2013 09:35

Yapacağınız işlerde size kolay gelsin. Yorucu ama sonucu bir o kadar sevindirici olacağına eminim. Bu arada bahçeniz çok güzel.

jineop 21-03-2013 09:39

2 Eklenti(ler)
Clematis armandi ve Akebia çiçeklerini açtı. Clematisleri budadım. Topraklarını havalandırıp yanmış koyun gübresi ve potasyumlu permanatlı su ile bakım yaptım.
Clematislerin bir kısmını kış bahçesinin etrafına aktarmayı düşünüyorum.

jineop 21-03-2013 09:42

3 Eklenti(ler)
Geçen sene bazı saksılara lale ve nergis soğanları ile sarıkız çiçekleri, sedum ve latin çiçekleri dikmiştim. Sulama ile çürüyebileceği konusunda arkadaşlarla yazışmıştık. Sorun olmadı :p
Arkada görülen cycas kışı korumasız atlatanlardan.

jineop 21-03-2013 09:49

5 Eklenti(ler)
Çiçekli olanlar

ciceksever70 21-03-2013 10:10

Kolay gelsin sevgili jineop, bizde de bu ay birkac hafta dis cephe tadilati olacak. Duvar dibindeki tüm sarmasiklar sökülecek, bitkiler yer degistirecek. Bu yil da yap boza devam anlayacagin.

ayhat 21-03-2013 10:13

sevgili jineop, gezerken beğenmeyi unuttuğumu farkettim, rüya gibi çok güzel, emeğinize sağlık, kış bahçeniz de çok iyi olmuş, darısı başımıza artık :)

Sevgi 21-03-2013 10:46

Sn. Jineop; kış bahçeniz hayırlı olsun. Çirkin görüntüler zamanla düzelecek. Kışın bile güneşli havalarda çıkıp çayınızı bahçede yudumlamak çok güzel. Iyi günlerde keyfini çıkarın.
Bizde sonbaharda yapmıştık ama halen bir yanı duruyor. Havaların biraz daha düzelmesini bekliyorum.

Kolay gelsin. :)

günebakan 21-03-2013 12:36

Kolay gelsin Jineop çok ara verme özlüyoruz sonra:)

tekomusti 21-03-2013 13:55

Hocam merhaba
Her şey çok güzel ve intizamla ayarlanmış hazırlanmış süper olmuş ve olacak ellerinize saglık
Esen kalın

Benol Hazaroğlu 21-03-2013 15:27

Kış bahçesinden çok memnun kalacaksın canım. Her daim bahçede oturuyor olmak çok zevkli. Ben de 15 sene evvel yapmıştım ama bizimki ısıtma ve büyük camlı odaşeklinde oldu.
Evin en çok kullanılan bölümü olacak. Kışın sıcak odadan kar ve yağmuru izlemek çok zevkli. Tabii vaktin olursa.

h_dogan 21-03-2013 16:07

Sözde çok çirkin, benim en düzenli hali bile berbat siz kendinizinkine çirkin diyorsunuz. :D

syuksek 21-03-2013 16:11

2 Eklenti(ler)
Sevgili Jineop,

Fotograflar ve çiçekler her zamanki gibi harika...Sana hep bahar olsun, bu kadar ara verme :)

Kış bahçesi de çok sevimli olmuş. Bahçenin neresi çirkin göremedim :confused:
İlerleyen günlerde yapacaklarını merakla bekliyorum.

Memleketinin ormanları helleborus dolu, istersen seve seve göndeririz.
Geçen hafta bir arkadaşımızın bahçesinden söküp ekmeye fırsat bulamadan apartman görevlisi tarafından çöp sanılıp atılan (adına çöpleme çiçeği deniyor demiştin galiba ) sevgili çiçeklerim....
Eklenti 380242
Eklenti 380243

fikreteren 21-03-2013 17:22

Özlemiştik ,Her zaman hayranlıkla izlediğim bir bahçe .Yine konuşturmuşsunuz Aysel hanım.

Cymbelina 21-03-2013 19:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi jineop (Mesaj 1124581)
Bahçem şu an kış bahçesi inşaatının ardından ciddi anlamda çirkin. ..Şu an görüntüler içler acısı . İlerleyen zamanda bakalım yaptıklarımı beğenecekmisiniz.

Evet herhalde bir insan ve bahçesi mükemmel oluyorsa gördüğümüz gibi aslında gayet güzelim bahçeye bile içler acısı diyebiliyor;) Çirkin ne demek ayol? (burada ayol lafı çok uygundu, ondan, yoksa pek sık kullanmam):dilli: Sizin bahçeniz çirkinse ben artık birşey diyemiyorum şekerim. Harika bir bahçeniz var.

Siz fazlaca bir müddet aristokratlar arasında kalmış ve onlardan etkilenmiş olmalısınız, teşhisimiz bu yönde. Ancak aristokratlar soyu tükenmekte olan bir tür olup onun yerine bizim gibi bahçesi bile olmayan garibanlarla daha sık takılmanızı reçete ediyoruz size:D

Ve de tehditlerimizin işe yaradığını, sonuç verdiğini görmek ne büyük sevinç: Jineop strikes back!:dilli::D;)

cemo 21-03-2013 19:33

İyi ki bahar geldi, seni ve bahçeni özlemişim.

Ne güzellikler seyreyliyeceğiz bu yaz, off yanii..

Arkadaşım, benim akabia daha yapraklarını cıkartamadı, maşallah seninkiler çiçek vermiş.

Kış bahcesi süper olacak, keyfini kışın cıkartırsın. cam önünde, kar ve yağmur izlemek, oturup kahve yudumamak ayrı bir tat.

Sağlıkla, mutlulukla yaşayasın.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025