![]() |
1 Eklenti(ler)
Sebze bahçesini büyütüyorum;)
|
5 Eklenti(ler)
Clematisler:)
|
İyi ki varsın Jineop'um, sizlerin bahçeleri sayesinde içim sevinçle, ilhamlarla doluyor.
Kaya bahçesi yapmak şart oldu. Beyaz campanulam var ne olsa, mavisini de bulurum elbette :) |
Alıntı:
Kaya bahçeleri çok güzel oluyor ama sümüklü böcek ve salyangozlar için de bulunmaz bir yuva oluyor kayaların kuytulukları , sizde de sorun oluyorlar mı bu canlılar. Selamlarımla |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili jineop, campanulaları yere mi diktin? Ben de bir tane var. Artık saksılara sığmıyor. Kışın üzeri kar kaplı kaldığından bu yana adeta çıldırdı (bu birgün bizi yiyecek diye şakalaşıyoruz aramızda:p) Onu toprağa dikmeyi düşünüyorum ama cesaret edememiştim.. Senin bahçende görünce yeniden bu fikri hatırladım.
|
Bu iri çiçekli campanula çok güzelmiş. Kayadan sarkan görüntüsü de harika. :)
Clematislere zaten söyleyecek söz yok. :) |
Alıntı:
|
Bu campanulaların cinslerini de yazsaydın keşke arkadaşım elimde hangilerinden var sayende öğrenmiş olurdum:) Şu iri çiçekli benimde çok hoşuma gitti çok hoş görünüyor:)
|
1 Eklenti(ler)
Dona dayanıklı, yaprak döken , budanabilen çalıların içinde en fazla sevdiklerimden biri potentilla. Uzun süreli çiçekli kalması, toprak seçmemesi nedeniyle diğer renklerini de edinmek istiyordum. Pembe renklisi ailemize katıldı. O henüz çiçekli değil.
|
Alıntı:
Bu güzelliğin bahçenizden ve gönlünüzden eksik olmaması dileklerim ile Saygılar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Renkler bitmiyor:) Deutzia, coreopsis, clematisler ve pembe gece mumu:D
|
Son fotoğraf hangi bitkiye ait arkadaşım? Mesaj kirliliği olmaması açısından daha sonra bu mesajı silerim.:)
|
Hepsi birbirinden güzel,birde nasıl resim çekmek bu anlıyamadım, kursamı gitsem..
Kırkbir kere maşşallah..... |
1458/1. fotoğraftakini de ben sorayım.. Satıcı mısır patlağı demişti..
Jineop sizin bahçede hiç boş yer yok mu ?:p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Jineopcuğum her kare ayrı güzel sağlıkla keyfini sür sevgiler. |
Jineop, ben de üç tanesinin adını soracağım, o yüzden sen hepsini ekleyiver bence. :D
Çalı potentilla'nın yaprak şekli de çok hoşuma gidiyor. Duvarın üstündeki pembe gül fotoğrafını çerçeveleyip assak mı acaba? ;) |
Alıntı:
|
Eğer bugünküler çok güzel olmayanlarsa yeni geleceklerden korktum ben. ;)
|
Beğen, beğen, beğenler yetişemiyor bu güzelliklere. Merak ediyorum, komşularınıza ilham oluyor mu ? Ya bizde neden olmasın deyip, bahçesini geliştirenler var mı ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Cıngıl cıngıl benim bahçe karşısında ilk söyledikleri bahçelerinin biraz renklenmesi gerektiği. Yardım istiyorlar, fikir alıyorlar. Tanımadığım aynı sitede oturduğumuz kişilerle tanıştırırken hani bahçesini göstermiştim ya diye ekleme yapıyorlar. :p |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025