![]() |
|
![]() |
#2371 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
http://www.agaclar.net/forum/1025245-post2050.htm Bunlar benim yavrucuklar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-03-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Ağaçsever
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-08-2012
|
Maviş sana katılıyorum. Aspirin konusunda bir zamanlar ben tavuk baktığım zamanlarda tavuğum hastaydı bende bilir bilmez kulaktan duyma sularına ikitane aspirin koymuştum ve tavuğum gün gün dirildi iyileşti. İbiğifelan karamıştı hayvanın iyileşti. Bende ara ara artık aspirin koyardım sularına hiç hastalık gelmedi valla ister inanın ister inanman ben denedim iyileşti hayvan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-01-2013
|
teşekkürler bunlar sadece yarısı diğerleri öbür bahçede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-01-2013
|
murat bey hangi şehirdensiniz..?? tavuklarınız çok hoş.eğer yakınsanız irtibata geçelim yumurtalarınızdan almak isterim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Ağaçsever
|
Bunlarda benim önceden baktığım tavuklarım malesef tavuk larım yok artık. Kümesim boş artık şimdi tavuklarımı gece köpek girip hepsini parçalamıştı bilen ler bilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Ağaçsever
|
Hiç olmazsa bunlara burdan bakıpda kendimi teselli edeyim burdan eski tavuklarıma ahhh ahhh |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Ağaçsever
|
Resimdeki tavuklardan çilli olanlar varya cinsleri nedir bilmiyorum devamlı yumurta yapıyorlardı. Kırmızı olanlarda pek yapmıyorladı ara ara yapıyorlardı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Ağaçsever
|
Kafası takkeli olan tavukda yumurta yapardı devamlı ama çok deli bi tavuktu çok vahşiydi acaip bi huyu vardı kümesi altını üstüne getirirdi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-10-2012
|
arkadaşlar ben ilyas tanımıssınızdır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Yeni Üye
|
arkadaşlar ben bi tane film senryosu yazdımda nasıl paylaşabilirim burdan paylaşım mi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Yeni Üye
|
arkadaşlar ben bir korku filmi senaryosu yazdım okumanızı rica ediyorum ve yorumlarınıza açık olduğumu belirtmek isterim öncelikle senaryoyu tamamen kendim yazdım kısa bir özeti 32 yaşındaki Mehmet bey oyuncudur Ve artık kendisin in emekli olmasına az kalmıştır .emekli olmadan son bir isteği vardır son kez bir filmde oynamak istemektedir ve isteği gerçekleşir kendisine kayıtlı bulunduğu cast ajanstan telefon gelmiş bir film çekimi için kendisini yapımcılar çağırmıştır Mehmet bey buna çok sevinerek hemen verilen adrese gider yapımcılarla görüşdükten sonra ertesi gün gün film hakkında toplanmak için randevulaşırlar .Mehmet bey hemen eve gider ve karısına ve 18 yaşındaki kızına anlatır karısı bu durumdan pek hoşnut olmaz ama kabul eder.ertesi gün Mehmet bey yapımcılarla konuşmak için randevulaştıkları film şirketine gider.toplantı odasına geçerler ve film hakkında konuşmaya başlarlar filmin konusunun mezarlık ve ruhlarla alakalı olduğunu duyunca sevinir çünkü kendisi hep korku filminde oynamak istemiştir ve sonunda bu isteği olmuştur 1 ay geçtikten sonra film çekimleri için x köyüne doğru giderler.çekimler başlar başlamasına ama set ekibinin peşi aksiliklerden kurtulamaz öyle böyle derken çekimlerin sonuna gelinir ve mezarlık sahnesi vardır ekip çekime başlayacakları sıra mezarlıktan çığlık ve haykırma sesleri gelmiştir ekip şok içinde olup biteni anlamaya çalışırken setteki herkes birden ortadan kaybolur ve mehmet bey mezarlıkta koşmaya başlar. o sesler tekrar kulaklarına gelmektedir daha sonra arabasına ulaşan mehmet bey hemen oradan uzaklaşır tam yola dalmışken o sesler tekrar kulağına gelir ve yoldan geçen küçük bir kıza çarpar ve aniden duru inip baktığında ise hiç kimseyi görmez fakat heryer kandır tam o anda omzuna bir el dokunur ve mehmet bey rüyasından uyanır . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-11-2010
|
Arkadaslar sessiz oten veya gec oten bir horoz cinsi varmidir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Ağaçsever
|
sayın murat bey kocaelide neredesiniz. bende yumurtalarınızdan isterdim. 2 hata sonra kocaeliden geçebilirim. ne dersiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Yeni Üye
|
assi34 karamürseldeyim. tesekkurler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Yeni Üye
|
assi34 karamürseldeyim. tesekkurler.beklerim herzaman. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2012
|
Alıntı:
Zannetmem. Horozun sessizini veya geç ötenini genelde boğazlarlar.Nesli kalmamış olabilir. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Ağaçsever
|
teşekkür ederim muratbey. inşaallah bandırma dönüşü. eğer çanakkale üzerinden dönüş yapmazsam sizin ordan geçerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Ağaçsever
|
tavuk yetiştirmeye başlıyalı hayatımı bir başka yaşamaya başladım.en sonunda keserim dediğim tavuklarıma şimdilerdekıyamaz oldum.hatta her gittiğim yerden yeni tavuklar çeşit çeşit cinsler bakınmaya başladım. onlardan iki haftalığına ayrıldım aklım hep onlarda. balıkesir manyasda kızık köyüne geldim 2 hafta için. etraf tavuklarla dolu. bugün başı üstünde şapka gibi tüyleri olan tavuklar gördüm. sahibini bulup ondan bir tane satmasını isteyeceğim. birde tüyleri simsiyah tavulklar var. bir tane tavuk gördüm tüyleri normal açık kahverengi amakafası tamamen beyazdı. bakalım dahaneler göreceğim. herkese saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2010
|
sayın asi34 sizi tenim ederimki yerli tavuktan şaşmayın inanın dünyanın en üstün ırkı bizim yerli tavuklarımız.En önemlisi yerli tavuğumuzun yumurta et kalitesi diğer ırklarla melezlerle karşılaştırılmayacak kadar lezzetli ve besleyicidir. Diğer ırkları bulundurmanın sakıncası var mı ?****** hayır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Ağaçsever
|
teşekkürler sayın lodos.haklısınız aslnda.ama çeşitlilik de insanın içini açar sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Yeni Üye
|
benim yaramazlar
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Yeni Üye
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Alıntı:
Düzenleyen yarenimex : 29-01-2013 saat 19:53 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Ağaçsever
|
ne oldu günlerdir kimse yazı yazmıyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Yeni Üye
|
Arkadaşlar yakında bilgisayar destekli yumurta döl kontrolü çalışmamızın yazılım demolarını paylaşıcam aparat hariç artı bilgisayar destekli kümes otomasyonuda paylaşmak istiyorum.sizede yardımcı olurum.teşekmürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-02-2013
|
Bizim tavuklarımız yumurtlamıyor bunun nedenini bilen söyleyebilirmi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-02-2013
|
Yumurta yemi veriyorum ama az az yumurtluyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2010
|
sayın hindici ve assi34 sizdeki beyaz, boynu sarı tüylü horozun cinsi ne acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|