arkadaşlar ben bir korku filmi senaryosu yazdım okumanızı rica ediyorum ve yorumlarınıza açık olduğumu belirtmek isterim öncelikle senaryoyu tamamen kendim yazdım kısa bir özeti 32 yaşındaki Mehmet bey oyuncudur Ve artık kendisin in emekli olmasına az kalmıştır .emekli olmadan son bir isteği vardır son kez bir filmde oynamak istemektedir ve isteği gerçekleşir kendisine kayıtlı bulunduğu cast ajanstan telefon gelmiş bir film çekimi için
kendisini yapımcılar çağırmıştır Mehmet bey buna çok sevinerek hemen verilen adrese gider yapımcılarla görüşdükten sonra ertesi gün gün film hakkında toplanmak için randevulaşırlar .Mehmet bey hemen eve gider ve karısına ve 18 yaşındaki kızına anlatır karısı bu durumdan pek hoşnut olmaz ama kabul eder.ertesi gün Mehmet bey yapımcılarla konuşmak için randevulaştıkları film şirketine gider.toplantı odasına geçerler ve film hakkında konuşmaya başlarlar filmin konusunun mezarlık ve ruhlarla alakalı olduğunu duyunca sevinir çünkü kendisi hep korku filminde oynamak istemiştir ve sonunda bu isteği olmuştur 1 ay geçtikten sonra film çekimleri için x köyüne doğru giderler.çekimler başlar başlamasına ama set ekibinin peşi aksiliklerden kurtulamaz öyle böyle derken çekimlerin sonuna gelinir ve mezarlık sahnesi vardır ekip çekime başlayacakları sıra mezarlıktan çığlık ve haykırma sesleri gelmiştir ekip şok içinde olup biteni anlamaya çalışırken setteki herkes birden ortadan kaybolur ve mehmet bey mezarlıkta koşmaya başlar. o sesler tekrar kulaklarına gelmektedir daha sonra arabasına ulaşan mehmet bey hemen oradan uzaklaşır tam yola dalmışken o sesler tekrar kulağına gelir ve yoldan geçen küçük bir kıza çarpar ve aniden duru inip baktığında ise hiç kimseyi görmez fakat heryer kandır tam o anda omzuna bir el dokunur ve mehmet bey rüyasından uyanır .
|