![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-03-2008
|
![]() bu kesinlikle horoz değilmi? cahilliğimi mazur görün lütfen. 1 hafta önce ibiği bu kadar büyük değildi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
sayın bay tömürcek işte benimkiler. ancak bilgisayardan çektim fotolarını. sanırım azda olsa anlaşılıyordur. yumurtalarda şimdilik böyle. ellnmeden duryor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
sayın bay tömürcek , ilginize ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. havalar ısınsın birde sağlık meselelerimi halledeyim birkaç tane süs tavuğu yumurtası alıp onları kuluçka için hazır tutacağım. yok olmadı civciv olarak sipariş edip öyle büyüteceğim inşaallah. inanılmaz bir mutluluk ve huzur yaşıyorum tavuklarımla. resmen ruh tedavisi. aslında mükemmel yaratıklar tavuklar.herşeyi yerler tertemiz sağlıklı ürün verirler, bir sineği havadayken bile kapabilirler.(gözleri ayrı yöne baktığı halde) ve daha neler neler. tekrar teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2012
|
sa enes kardeşim nasılsın ve tüm site üyeleri dün sevinçli bir gündü benim için gece tavukları kapamak için kümese girdiğimde yabancı bir horoz duruyordu kümesin en başında şaşkınlık içinde horozu aldım ve başka bir yere ayırdım nerden geldiyse hemen çıkıp bizim komşulara filan sordum ama onların değilmiş ama çok sevindim ben gidene kadar bizim horozlarla kapışmışlar sizce nasıl? en son fotoğraftakilerde hindilerimin son halleri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2012
|
daha hiç çiftleşmediler nezamn başlarlar acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Erkek kendi kendine çiftleşiyormuş gibi hareketler yapar sırtını kamburlaştırır kursağını yukarıya çeker ayaklarını dans eder gibi bi birini bi birini pat pat yere vurur ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Bir soru daha arkadaşlar benim tavuklardan biri sürekli horozu didikliyo ,tüylerinden çekiyo falan neden acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/1025245-post2050.htm Bunlar benim yavrucuklar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-08-2012
|
Bunlarda benim önceden baktığım tavuklarım malesef tavuk larım yok artık. Kümesim boş artık şimdi tavuklarımı gece köpek girip hepsini parçalamıştı bilen ler bilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaçsever
|
![]() ![]() benim siyah tavuk 5 günde 4 yumurta daha yapmış. 8 tane olmuş. horozda bu gün ötmeye başladı. maaşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaçsever
|
bu arada merak ettiğim bir şey daha var. çiftleşmelerde her bir çiftleşme bir yumurta içinmi, yoksa bir defada daha fazla yumurta dölleniyormu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-12-2012
|
bir çiftleşmede horoz 5-8 arası yumurta döller |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaçsever
|
teşekkürler mertkk. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-01-2013
|
ingiliz tavuğu (Liğth susex) Düzenleyen muratbey : 20-01-2013 saat 22:24 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaçsever
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-01-2013
|
teşekkürler bunlar sadece yarısı diğerleri öbür bahçede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-01-2013
|
murat bey hangi şehirdensiniz..?? tavuklarınız çok hoş.eğer yakınsanız irtibata geçelim yumurtalarınızdan almak isterim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaçsever
|
Hiç olmazsa bunlara burdan bakıpda kendimi teselli edeyim burdan eski tavuklarıma ahhh ahhh |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaçsever
|
Resimdeki tavuklardan çilli olanlar varya cinsleri nedir bilmiyorum devamlı yumurta yapıyorlardı. Kırmızı olanlarda pek yapmıyorladı ara ara yapıyorlardı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaçsever
|
Kafası takkeli olan tavukda yumurta yapardı devamlı ama çok deli bi tavuktu çok vahşiydi acaip bi huyu vardı kümesi altını üstüne getirirdi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-10-2012
|
arkadaşlar ben ilyas tanımıssınızdır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Yeni Üye
|
arkadaşlar ben bi tane film senryosu yazdımda nasıl paylaşabilirim burdan paylaşım mi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Üye
|
arkadaşlar ben bir korku filmi senaryosu yazdım okumanızı rica ediyorum ve yorumlarınıza açık olduğumu belirtmek isterim öncelikle senaryoyu tamamen kendim yazdım kısa bir özeti 32 yaşındaki Mehmet bey oyuncudur Ve artık kendisin in emekli olmasına az kalmıştır .emekli olmadan son bir isteği vardır son kez bir filmde oynamak istemektedir ve isteği gerçekleşir kendisine kayıtlı bulunduğu cast ajanstan telefon gelmiş bir film çekimi için kendisini yapımcılar çağırmıştır Mehmet bey buna çok sevinerek hemen verilen adrese gider yapımcılarla görüşdükten sonra ertesi gün gün film hakkında toplanmak için randevulaşırlar .Mehmet bey hemen eve gider ve karısına ve 18 yaşındaki kızına anlatır karısı bu durumdan pek hoşnut olmaz ama kabul eder.ertesi gün Mehmet bey yapımcılarla konuşmak için randevulaştıkları film şirketine gider.toplantı odasına geçerler ve film hakkında konuşmaya başlarlar filmin konusunun mezarlık ve ruhlarla alakalı olduğunu duyunca sevinir çünkü kendisi hep korku filminde oynamak istemiştir ve sonunda bu isteği olmuştur 1 ay geçtikten sonra film çekimleri için x köyüne doğru giderler.çekimler başlar başlamasına ama set ekibinin peşi aksiliklerden kurtulamaz öyle böyle derken çekimlerin sonuna gelinir ve mezarlık sahnesi vardır ekip çekime başlayacakları sıra mezarlıktan çığlık ve haykırma sesleri gelmiştir ekip şok içinde olup biteni anlamaya çalışırken setteki herkes birden ortadan kaybolur ve mehmet bey mezarlıkta koşmaya başlar. o sesler tekrar kulaklarına gelmektedir daha sonra arabasına ulaşan mehmet bey hemen oradan uzaklaşır tam yola dalmışken o sesler tekrar kulağına gelir ve yoldan geçen küçük bir kıza çarpar ve aniden duru inip baktığında ise hiç kimseyi görmez fakat heryer kandır tam o anda omzuna bir el dokunur ve mehmet bey rüyasından uyanır . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-11-2010
|
Arkadaslar sessiz oten veya gec oten bir horoz cinsi varmidir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|