![]() |
|
![]() |
#2251 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Tavukcular. Nasılsınız? Vallahi Lilium'la Cemal(Sansar) burayı görmesin. Ayrılmazlar. Benim çillinin peşinden az koşmadılar. Şaka bir yana. Tavuk beslemek güzel bir uğraş. Hepinize kolay gelsin diyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2012
|
ben tavuklarimi pazar gununden beri bahceye birakmadim iyice sitres yaptilar heralde bahcenin bi bolumune cimen ektik yiyorlar cim tohumunu ya da yeni suruldugu icin didikliyorlar kapali olduklari icin yumurta verimi biraz dustu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-08-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Ağaçsever
|
Teşekkürler bilginiz için ayrı biryer olmasılazım bunlar için öğrendiğim iyi oldu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-10-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Ağaçsever
|
Bendeki olan tavuğumun rengi nası anlatayım size turkuaz yeşili açığı tonda nette bakıldımı görülür galibaa netten ama malesef telef oldu. Benim tavuklarda bakalım halamdan birdaha isteyecem verirse eğer tavuğun tipi normal tavuklar gibi renkleri farklı tonda yalnız ama horozun tipi belli değişik bir tipi vardı. Tavuklarım telef olmasaydı resmini yüklerdim burayada yok ama önceki tavuklarımın resimleri var başka bir forumda var resimleri bura nasıl yülekleniliyor bilmiyorum bilsem yüklemeye çalışırım resimleri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-01-2011
|
Mübarekler neredesiniz ya ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-09-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Zerre, benim fotoğraflarımdaki sultanların hepsi tavuk, horozların ibikleri tepe tüylerine rağmen kırmızı ve belirgin oluyor. Diğer horozlar gibi ötüyorlar. Bu arada, süs tavuklarım kümeste kapalı duruyorlar, diğer bütün tavuklarım bir tane bile kalmadı, hepsine hastalık geldi. 2 gecede bahçede serbest gezen tüm tavuklar öldü. Kümeste kapalı olanlar gayet sağlıklı ve neşeli duruyorlar. Tavuk hastalıklarını evden eve serçe, kumru gibi kuşlar taşıyorlar. Umarım serçeler kapalı kümesime girmezler. Kalan tavuklarım için endişeliyim doğrusu... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Ağaçsever
|
öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim,ibikleri nekadarlıkken belli oluyor ,bizimki maksimum 5aylık ,yanına eş alacağım onun için cinsiyetini öğrenmek istiyorum. tavuklarınız içn üzüldüm doğrusu ,nekadar işinize yarar bilemem ama ekşi ayran denemenizi tavsiye ederim ,biz normal tavuklara arada bir veriyoruz tavuklar daha canlanıyorlar sanki |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2012
|
merhaba ![]() öyle onlar bir yer bulup yumurtluyorlar.onlar için yaptığımız özel birşey yok yazın dama çıkıyorlar ve kışın da kendilerine uygun bir yer buluyorlar biz hiç karışmıyoruz. bir tek kuluçkaya yatıklarında ilgileniyoruz su olsun yem olsun veriyoruz. bir de onlar ve yavruları için küçük kümes yapılıyor dört tarafı kapalı ve küçük bir giriş yeterli kalıyor ![]() bizim yetişkin tavuklar kafalıra göre takılıyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Etrafta yırtıcı yok mudur? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizinkinin de görünüşünden cinsiyetinin belli olması lazım... fotoğraf ekleyebilirsiniz daha iyi yardımcı olmaya çalışırım Zerre... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Ağaçsever
|
benim sultan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Ağaçsever
|
![]() sanırım bu sefer resim yüklemeyi becerebildim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Evet çok güzel bir sultan tavuk olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
kapali olmalarinin sebebide esim cim ekmisti bariyerle cevirdi etrafini ama arasindan geciyor bazilari bu hafta aralari kapaticaz. o zaman yine bahceye birakicaz.ot yok simdilik ama evde hicbirsey atilmiyor artik onlara veriyorum . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Ağaçsever
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Ağaç Dostu
|
http://350 Alıntı:
iyi bakmaya calisiyorum elimden geldigince |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2010
|
hiç birşey unutmamış. kümesini, yem verirken çağırmamı, yem kovasının şeklini ve gıdığını kaşımamı... küçükken bile gözdelerimden biriydi biraz daha büyünce haremin sahibi olabilir belki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Ağaç Dostu
|
Bence sonuna kadar hakediyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-11-2010
|
Arkadaslar yaklasik on gun once 6 tane tavuk almistim tavuklarin hepsi yumurtluyordu ancak gecenlerde kopek saldirmis eve geldigimde birini oldurmusler birinin sirti yaraliydi digerlerininde bazilarinin tuylerini koparmislar suan yalnizca biri veya ikisi yumurtluyor ne yapmam lazim yarali olani kessemmi oda yumurtluyordu karasiz kaldim. Tekrar yumurtlamaya nezaman baslarlar? Birde bir hafta once hint horozu aldim horoz buyuk ama yas olarak fazla buyuk degil geldiginde alismasi icin ayaklari bagli kumesin yanina koyup eve donmustum tekrar gittigimde diger tavuklar onu dovuyorlardi hemen ayaklarini cozdum ama artik butun tavuklardan dayak yiyiyor ne yapmam lazim yeni bir horoz daha alimmi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ercanuyar öncelikle geçmiş olsun. Yaralı tavuğunuz böle çok ağır yaralı değilse korkmayın bişey olmaz kırmızı gres yağı varya bolca sürün yara yerine çabucak iyileşip et toplar o merak etmeyin ama öbür tavuklardan ayırın gagalarlar sırtını. Hint horozu da salık bırakın dayak yiyorsa kaçar zaten o yaşı da büyüyünce horozluk yapmaya başlayınca tavuklardan korkmaz ufakken korkar zaten genelde horozlar tavuklardan çünkü çiftleşme eğilimi gösterdiklerinde tavuklara sataşırlar, tavuklarda döver ufak horozları ama büyüyünce bu sorun ortadan kalkar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-05-2012
|
Merhabalar herkese...uzun zamandır buraya göz atmamıştım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Ağaçsever
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Ağaçsever
|
Tesekkurler bay tomurcek horozumun resmi bu boyuna bakmayin butun kumesten dayak yiyiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|