![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Alıntı:
Evet avusturya da yasiyorum ben. Ebay üzeri cogunluk sera degilde özel kisiler satisa sundugu icin belki türkiyeyi kabul etmiyor. Türkiyeye de kargo fiyati cok pahali oldugu icin gönderim yapmiyorlardir. Az önce benim Almanyadan köklü olarak siparis etigim siteye baktim onlar avrupa disi ülkelere yaklasik 22 Euro ya kargo fiyatina gönderim yapiyorlar. Burdaki Atlaslar köklü oldugu icin biraz pahali ama benim gibi bir türlü celik tuturamayanlar icin ve illada Atlas istiyorum diyenler icin, idare eder. Isterseniz bir bakin sizde: Epicactus-Hybriden Saygilarimla.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
İyi günler arkadaşlaraslında bu mesajı buraya yazmak konusunda tereddüte kapıldım ama yine de yazayım dedim. İzmir de yaşayan arkadaşlara bir ricam olacaktı...Tabi yolu düşenlere Ege Üniversitesi Botanik Bahçesine uğrayan arkadaşlara özellikle .Orada atlas çiçeği türlerinden olduğunu okumuştum ve geçen yıl telefonla da görüşmüştüm satışta olmadığını ve gelecek yıl satılacağını söylediler.Özellikle selenicereus anthonyanus,marniera chrysocardium,selenicereus grandiflorus ,epiphillium anguliner cinslerini eğer mevcutsa alıp gönderebilirler mi diye sormak istemiştim.Çok teşekkür ederim eğer yardımcı olurlarsa.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Sevgili mmanager
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yanlış başlıkta sorulmuş, burada yanıtlıyayım. Bu bitkilerin sadece bir tanesi Ege üniversitesi Botanik bahçesinden alındı. Geri kalan hepsi eBay aracılıyla farklı yakın ve uzak ülkelerden geldi. Bilginize... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sayın Jezebel belki bu yeşeren tohumlarımdan bu cinslerden çıkan olursa bekleyeyim o zaman.Yeşeren tohumlar hakkında bir şey yazmadığınıza göre hatam eksiğim yok diye düşünüyorum.Saygılar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |