View Single Post
Eski 04-04-2013, 14:33   #443
Jezebel
Ağaç Dostu

Jezebel's Avatar

Giriş Tarihi: 05-02-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mmanager Mesajı Göster
İyi günler sayın Jezebel klematisleriniz çok güzel açmışlar ne yazıkki apartmanda oturduğumu için sadece iç mekan bitkileriyle ilgilenebiliyorum.Daha önceleri tohumla kaktüs üretimi hakkında sizin bilgi ve tecrübelerinizden bir şeyler öğrenmiştim.Şimdi ise ektiğim atlas çiçeği tohumları 1-2 cm boylarına ulaştı bu konuda fazla bilgim yok.Kışı yeni yeni atlattık ışık alan güneş görmeyen bir yerde duruyorlar ara sıra fısıfıslayarak suluyorum.Balkona güneş görürse yanar diye çıkarmıyorum acaba yapmam gereken başka şeyler var mı bilgi verirseniz çok teşekkür ederim.Ayrıca önceki mesajlarınızdan birinde atlas çiçeğinin değişik türlerinden Ege Üniversitesi botanik bahçesinden aldığınızı yazmışsınız marniera chrysocardium,celenicereus grandflorius ,selenicereus grandflorius pınar del rio,cryptocereus anthonyanus gibi cinslerden ben de satın almayı düşünüyorum.Ege üniversitesi botanik bahçesiyle telefonda görüştüm fakat cinslerini tam olarak bilmiyorlar bu cinslerin hepsini siz oradan mı aldınız acaba saksıyla mı satıyorlar çelik olarak mı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim Saygılarımla...

Yanlış başlıkta sorulmuş, burada yanıtlıyayım.
Bu bitkilerin sadece bir tanesi Ege üniversitesi Botanik bahçesinden alındı.
Geri kalan hepsi eBay aracılıyla farklı yakın ve uzak ülkelerden geldi.
Bilginize...

Jezebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön