View Single Post
Eski 04-04-2013, 14:37   #444
mmanager
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ıldır Mesajı Göster
2-3 Yıldır atlas pesinde kosan bırısı olarak gecen yıl 2 kez bu yılda 2 kez Ege Üniversitesine gittim..Atlas ve bir gecelık saksıları duruyor ve cogaltmamışlar.. Gecen yıl bu yıla randevu vermıslerdı gecen ay sonbahara gelin dediler..Bence pek ümit yok..Benimde arayısım hala sürüyor...
İyi günler Sayın ILDIR bu gün ben telefon konuşması yaptım Ege Üniversitesi Botanik Bahçesiyle bana gelin var dedi hatta bir hanımla görüştüm hangileri var bilmiyorum bahçıvanın cep tlf numarasını vereyim dedi bahçıvanı da aradım görüştüm marniera chrysocardium cinsinden var mı dedim balık kılçığına benziyor fakat yaprakları daha geniş olan evet tarifinize benzer olan var dedi.Gelip alabilirsiniz dedi ben de Adanadayım bir arkadaşımı göndereyim dedim .Hatta 6 litrelik saksılarda olduğunu söyledi.Yeni bir kaç tane sürgünü varmış.Siz giderseniz benim arkadaşım olduğunu söylersiniz olmaz mı.İsterseniz o bahçıvanın adını tlf nosunu verebilrim.Siz de zahmet olmazsa birer çelik de benim için alırsınız o zaman.Bilemiyorum acaba çelik halinde mi satıyorlar saksıyla mı ama saksıyla almak nakliyat açısından da zor olur hem de gönderen kişi için.

mmanager Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön