![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Loveforlife, tanıtım mesajından öncede yazılarından bize kendini yansıtmıştın. Mesajlarındaki akıcı ve güzel anlatımların tüm mesajlarını okumaya sevk etmişti. Bende sizin yazar olduğunuzu düşünüyordum ki yanılmamış sayılırım. Hayatımızda malesef olumsuz anlar olabiliyor. Hatta yaşamımızın belli bir sürecini kısıtlayabiliyor. Ama bu anlarda, bizlere güç katarak yeniden hayata bağlanmamıza neden oluyor. Bu dönemlerde bitkiler ve diğer canlılar tam bir terapi kaynağı. Siz bu dönemleri içinizdeki yaşam sevinciyle, sevdiklerinizle ve etrafınızdaki diğer canlılarla çok güzel atlatmışsınız. RABBİM, bundan sonraki hayatınızda başka dert keder vermesin. Her şey gönlünce olsun. Sağlıcakla ve hoşçakalın. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Loveforlife, önce; 6 Nisan İstanbul toplantısında, ortaya sorduğum "sieboldii getiren var mı?" sorusuna, yanıma gelip çok tatlı ve sıcak bir sesle "Ben size gönderirim" dediğinde tanıştığım, gerçekten çevresine ışık saçan arkadaş. Konuştukça neşeni, sevgini, (boynundaki kolyenden de) ne kadar becerikli olduğunu toplantı boyunca hayranlıkla izledim. Hayata bakış akış açın, sevgi dolu yüreğin ve azmin için seni kutluyorum. Her şeyin gönlünce olmasını dilerim, seni tanımak çok güzel. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Loveforlife, Sizi kendi anlatımızdan tanımak ve hayat hikayenizi acılarıyla ve direnme azmiyle sonucunda başarıyla yaşama sarılma duygunuzu gıpta ile okudum ve bu azminizden dolayı sizi kutluyorum. İçinizdeki yaşam sevinci ve yüzünüzdeki gülüşünüz hiç solmasın. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaşanan bu sıkıntıların; Yüzü daima gülen, neşeli, hayat dolu güzel bir insana ait olduğuna inanmak gerçekten çok güç. Sevgili loveforlife; Eşim ve ben seni tanımaktan, kısa da olsa sohbet etmekten büyük mutluluk duyduk. Dileğimiz; Yüzündeki gülümseme, Yüreğindeki sevgi hiç eksilmesin. Hayat hep gülsün sana. Mutluluk gölgen olsun. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Sizi yazdıklarınızla yakından tanımak güzel. Allah başka acılar göstermesin. İyileşme sürecinde herşeyden önce moral gelir bilirim. bitkilerle hayvanlarla uğraşmak size moral verir hayatınıza da renkler sunarlar. Sizi tanımaktan mutluluk duydum. sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
agaclar.net
|
İçi güzel, dışı güzel, sevgi dolu, zarif Loveforlife, ne kadar alçak gönüllü, ne kadar yumuşacıksınız ve ne kadar da güçlüsünüz... Hep ve çok mutlu olun, sağlıklı olun, aramızda olmanız beni çok mutlu ediyor. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili loveforlife; Uzunca bir süredir hiç kitap okumadım. Sanırım şu internet kolaycılığından olacak. Ekrana bakmak, kitaba bakmaktan daha kolay mı geliyor ne? Yazınız, bendeki bu eksikliği epeyce doldurdu dersem inanın. Böylesine yer yer acıtıcı bir yaşam öyküsünü, üstelik hiç gözlerimi sulandırmadan, bir çırpıda okuttunuz ya bana... Sonunda sadece, yürekten kutlama isteği uyandı size karşı içimde. Ve yaşamın, her şeye rağmen güzel olduğunu, bir kez daha, hemde en etkileyici biçimde öğrettiniz bana. Sağol sevgili kardeşim; İyiki seni tanımışım. İyiki varsın. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
Sevgili loveforlife, görülüyor ki siz yaşamı hakkını vererek, mücadele ederek, hepimizi hayran bırakacak kadar severek yaşıyorsunuz. Hep böyle devam edin. Sağlıkla ve neşeyle kalın. Sizinle tanıştığım için ben de çok memnunum. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-01-2012
|
Sevgili loveforlife Toplantı saatini baraka kafede beklerken , yaklaşıp ''ağaçlar.net'' ten değil mi? diyerek parolayı söylediğinizde epeydir sanal ortamı paylaştığım birçok arkadaştan reelde ilk tanıştığım kişi oldunuz. Bitki alt sevgisinin yanında, hamurumuzda olan insan sevgisinin ortak noktada buluşturduğu bir ailenin ferdi olarak seni ve diğer arkadaşları tanıdığıma o kadar memnunum ki kelimelerle anlatamam. Herkesin hayat hikayesi olduğu gibi sizinde bir hayat hikayeniz var çetin ve zorlu yollardan geçen. Sizin gibi mücadele edemeden hayata küsen birileri çoktur. Bunun adına inadına yaşamak mı denir yoksa herşeye rağmen mücadeleye devam edip hayata tutunmak mı denir bilemiyorum. Her ne denirse densin bir mücadele örneğidir, yılmadan yıkılmadan sonuna kadar ayakta kalabilmek. İnsan mücadele etmeyi bıraktığında kaybedermiş. Her zaman hayatla mücadelende galip gelmen dileklerimle sevgili kardeşim..Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili loveforlife, sizleri ilk bursa tarım fuarında görüp tanışmak nasip oldu (Bugün gibi hatırlıyorum) da o ilk gördüğüm loveforlife ve daha sonra resimlerden gördüğüm loveforlife aynı hiç değişmemiş hep gülen bir yüz tatlı bir dil, bunu nasıl başarıyorsunuz bize de öğretin. Hep nickinizi merak etmiştim anlamı nedir diye başlığı okuyunca öğrenmiş oldum ![]() Arkadaşlar bana söyleyecek cümle bırakmamışlar sevgili jineop ne kadar güzel söylemiş. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Loveforlife Size mutlu bir yaşantı . ve başarılar dilerim Düzenleyen ahmeter : 23-04-2013 saat 13:44 Neden: el |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sevgili loveforlife, ben uzun süredir sitede yoktum. Sizi ilk agaclar.net'in 9.yıldönümü toplantısı fotoğraflarına bakarken gördüm, sonrasında bahçe ve balkon fotoğraflarınıza bakmak için sayfanızı ziyaret ettim. Sizi cana yakın, ultra pozitif, ve çok tatlı bir insan olarak nitelendirmiştim yanılmamışım hatta sayamadığım pek çok güzel özelliğe sahipsiniz. Sizi tanıtan yazınızı okuduktan sonra inanın ayakta alkışladım yaşam azminizi, sevginizi ve mücadelenizi. Siz sırasıyla korda, çakılda, kumda yürümüşsünüz hiç yılmadan pes etmeden şimdi sıra etrafı rengarenk ve mis kokan çiçeklerle çevrili yemyeşil çimlerde, ömür boyu sevdiklerinizle ve sevenlerinizle sağlık, mutluluk içinde bu yolda yürümeniz dileğiyle.Sevgiyle kalın |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili loveforlife; Tanıtım yazını büyük bir keyifle okudum, öyle akıcı, öyle içten yazmışsınki, iç burkulmalarımın önüne geçti. Sana ne yazayım güçlü güzel kadın, hayatın zorluklarını omuzlarında taşırken şikayet etmeden gülümsemene hayran oldum. Yaşamı algılayış tarzına, insanlara, hayvanlara, bitkilere olan sevgin ve saygına, yılmadan, bıkıp usanmadan kendini her konuda donatmana imrendim. Senden bu gece hayat dersi aldım sevgili çocuk. Işığının ve azminin daima parlaması dileği ile öpüyorum güzel yanaklarından. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili loveforlife, tanıtım yazınızı okurken, bu kadar sağlık sorunu yaşayıp bu kadar güçlü kalan ve bu kadar içten gülüp hayata sıkı sıkı sarılan bir insan gördüm, umarım bir daha hayatında hiç bir sorun yaşamaz ve mutlu olursun seni tanımak çok güzel sevgiler. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-03-2013
|
10 Kasım'larda Atatürk'e kasımpatları yollayan babaanneniz nur içinde yatsın.. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-04-2013
|
Sayın loveforlife, Resminizi gördüğümde sempatik gülüşünüz dü ilk dikkatimi çeken. Hikayenizi okuyunca size saygıyla beraber ne kadar güçlü kişilik dedim kendimce, yaşam sevincinize hayran kaldım. Sizinle belki hiç karşılaşamayacağım ama sanalda olsa buradan ta yüreğimin ince teline dokundunuz. hayata başka pencerelerden bakmayıda öğretiyorsunuz insanlara bunun için teşekkürler. Umarım gelecek yaşamınızda allahım size başka olumsuzluklar yaşatmasın o sempatik gülüşünüz yüzünüzden hiç eksilmesin. saygılarımla |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Gecikmeli olarak okudum içten, duygusal, öğretici nitelikteki tanıtım yazınızı sevgili loveforlife. Zaten sizi teyzemden dinledikçe ve sesinizi telefonda duyduğumda cıvıl cıvıl, enerji dolu sesiniz, tavrınız ve şimdi okuduğum satırlar o kadar örtüşüyor ki... Okuduğum her paragrafı iç çekerek, yutkunarak 2 kere okudum ve gücünüze, yaşama bağlılığınıza hayran kaldım. Yaşam size bundan sonra dilerim tüm güzellikleri yaşatır. İyi ki agaclar.net ile yollarımız kesişmiş. Sizi tanımaktan dolayı çok mutlu oldum. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2012
|
Canlılar doğar yaşar ölür. Doğal bir süreç bu. Birgün hepimiz yaşayacağız bunu. Doğa her canlıya aynı hakkı vermez. Her canlı şanslı doğmaz. Ama hayatı olduğu gibi kabullenip insanları canından bezdirmeyen, insanlara gerginlik değil mutluluk saçan gözler ile bakmak. Sevmek sevilmek. Paylaşmak mutlu olmak. Hayattan ayrılırken para pul değil de güzel resimler yanında götürmek. Bir tomurcuğun çiçek açması ile kaç insan mutlu olabilir ... Söyleyin şimdi kim daha mutlu kim daha şanslı ? İşte bu herkeze nasip olmaz. Kalbim sizler ile Loveforlife hanım. Tanışacağımız günü sabırsızlık ile bekliyorum. O zor görüyor diye üzüldüğünüz gözleriniz kimbilir ne güzel ışık saçıyordur. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayata gülen kadın... ![]() Biz seni çoook sevdik. Düzenleyen oz26 : 25-06-2013 saat 00:53 |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de sizi çok sevdim... Hele ki o yakışıklı oğlun yok mu! Yiyesim var o tatlı şekeri. Mutluluğunuz hiç eksik olmasın... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2013
|
"loveforlife" sizin site adınızı ilk görünce dahi "ne kadar da şirin" deyivermiştim.hem okunuşu hem anlamı.burda buldum, daha da iyi tanıdım sizi..o kadar sıcak ve samimi geldiniz ki..bazı yazdığım yorumlara attığınız küçük beğeniler boşuna sıcacık etmemiş yüreğimi.. herşey gönlünüzce olsun.memnun oldum sizi tanıdığıma. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
loveforlife insanlar yaşadıkları süre boyunca sürekli değişik acılara maruz kalıyor kaldığımız bu acıları sıkıntıları zamanla yaşayarak didinerek çabalayarak unutmaya çalışıyoruz sizde çok sıkıntılar çekmişsiniz çoğunu atlatmışsınız yürekli kişiler sıkıntılarını atlatmaya çalışır ve atlatır tüm bu çektiğimiz sıkıntılar sevdiklerimizle unutuluyor dostlar olmasa sıkıntılar artar her ne kadar bir birimizi görmesek dahi sitedeki dostların olduğu sormaları insanı çok mutlu eder yüzünüz her daim gülsün herşey gönlünüzce olsun |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Kaybettik
|
"Ben, insanlar yaşar mıyım diye endişe dolu gözlerle yüzüme bakarken bile gülümsemekten asla vazgeçmedim. Sevginin gücünün üstünlüğüne inanıyorum." Samimi, sıcak sevgi dolu güzel insan. Yaşama bağlılığınız ve sevginiz hiç tükenmesin. Ne olursa olsun hep gülümseyin, sevgiyle. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Güler yüzünüz hiç solmasın...Mutlu ,sıhhatli ve sevgi içinde yaşayın...Herşey gönlünüzce olsun.. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-08-2013
|
Merhaba loveforlife, Baba mesleğimden ötürü nakliyecilik yaptım bir zaman. Bir çok şehir gezdim, bir çok insan tanıdım. Acun Ilıcalı gibi dünyayı gezmek değil, Tayfun Talipoğlu gibi Türkiye'yi karış karış gezip yurdum insanlarını tanımak isterdim. Yıllardır savuna geldiğim boyumdan büyük cümlelerim vardır benim. Bu cümleleri ben kurmadım. Yaşadığım, tanıdığım, gördüğüm, konuştuğum, dokunduğum insanlar ördü bu cümleleri, bana da söylemek düştü. Bu toplumun fertlerinin büyük bir çoğunluğu, hani yüzde sevilir ya (%90'ı), cefakardır. Vefakardır. İçtendir. Samimidir. Yardım severdir. İnsancıldır. Paylaşımcıdır. Dirayetlidir... İnsan yaşarken, yılları yıllara katarken karşılaştığı olumsuz kişiler yüzünden insanlara, olumsuz olaylar yüzünden tabiata, kendine küsüyor. Tüm hayatımızda zarar gördüğümüz insan sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Oysa dünyada 7 milyar insan yaşıyor. Ülkemizde 80 milyon. Hastanelerin hayat mücadelesi verdiği departmanlar en görünmez yerlerindedir. Küçücük sorunlarında ortalığı velveleye veren, depresyona giren, sağa sola saldıran, hayata küstüğü yetmez gibi hayatı başkalarına da zindan eden insanlara tokat gibi cevap vermişsin kendini anlatarak. Allah'tan dileğim, bu acıları bir daha yaşamaman ve koparıp aldığın hayatta mutlu olman. Saygı ve sevgilerle... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Yüzü güzel, gönlü güzel arkadaşım, beni nasıl fark edip selamlaşmıştın hatırlamıyorum açıkçası...Galiba Ağaçlar net'in meleğisin sen... )) |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaçsever
|
Sizin gibi insanları toplumun gözünün içine sokmak lazım ki, şu dünyada ufacık meseleleri bile kendilerine dert etmeyi adet edinmiş insanlara ders olsun. İçinizdeki yaşama sevinci ve umudu hiç bitmesin. Sağlıcakla kalın. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2012
|
Ne yazacağımı bilemiyorum sevgili Loveforlife. İsminin arkasında böyle bir hikayenin, böyle bir kişiliğin olabileceği aklıma bile gelmedi. Zaman zaman sayfanıza girdim, çiçek ve hayvan sevginizi hissettim , anlatış tarzınız farklıydı, akıcı ve dokunaklıydı. Size karşı biraz mahcubum, kendimi öyle hissediyorum. Bazen başka uğraşlar hayatımızı öyle işgal ediyor ki , etrafımızdaki güzellikleri göremeye biliyoruz. Zorluklar karşısında gösterdiğin metanete hayran kaldım. Olumsuzluklara takılmamışsın, hayatı olumlu yönleri ile görmeye çalışmışsın ve bu sana bir sürü artı olarak geri dönmüş. Kutlarım seni. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizinle hiç istemeden, hele de hiç farkında olmadan küçük bir polemik yaşadık. Bu yaşananlar aynen tedavülden kalkmış bir para gibi benim için. Bu gün için hiç bir anlamı ve değeri yok benim açımdan. İçimizden biri başlıklı bu sayfa altındaki açıklama ve bilgilendirmenize henüz bilgi sahibi oldum. Güzel, detaylı ve içten bu paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum. Yaşadığınız zorluk ve sıkıntılar karşında gösterdiğiniz deneyim ve direnmenizi gönülden kutluyor, hepimize örnek olacak yaşam tarz ve anlayışınızı yürekten destekliyorum. Düzenleyen s.serdar : 28-11-2013 saat 18:38 |
|
|
|
|
![]() |
|
|