Konu: loveforlife
View Single Post
Eski 15-11-2013, 02:10   #59
leventali
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-08-2013
Şehir: Mersin
Mesajlar: 617
Merhaba loveforlife,

Baba mesleğimden ötürü nakliyecilik yaptım bir zaman. Bir çok şehir gezdim, bir çok insan tanıdım. Acun Ilıcalı gibi dünyayı gezmek değil, Tayfun Talipoğlu gibi Türkiye'yi karış karış gezip yurdum insanlarını tanımak isterdim.

Yıllardır savuna geldiğim boyumdan büyük cümlelerim vardır benim. Bu cümleleri ben kurmadım. Yaşadığım, tanıdığım, gördüğüm, konuştuğum, dokunduğum insanlar ördü bu cümleleri, bana da söylemek düştü.

Bu toplumun fertlerinin büyük bir çoğunluğu, hani yüzde sevilir ya (%90'ı), cefakardır. Vefakardır. İçtendir. Samimidir. Yardım severdir. İnsancıldır. Paylaşımcıdır. Dirayetlidir...

İnsan yaşarken, yılları yıllara katarken karşılaştığı olumsuz kişiler yüzünden insanlara, olumsuz olaylar yüzünden tabiata, kendine küsüyor. Tüm hayatımızda zarar gördüğümüz insan sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Oysa dünyada 7 milyar insan yaşıyor. Ülkemizde 80 milyon.

Hastanelerin hayat mücadelesi verdiği departmanlar en görünmez yerlerindedir.

Küçücük sorunlarında ortalığı velveleye veren, depresyona giren, sağa sola saldıran, hayata küstüğü yetmez gibi hayatı başkalarına da zindan eden insanlara tokat gibi cevap vermişsin kendini anlatarak.

Allah'tan dileğim, bu acıları bir daha yaşamaman ve koparıp aldığın hayatta mutlu olman.

Saygı ve sevgilerle...

leventali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön