Konu: loveforlife
View Single Post
Eski 22-04-2013, 20:23   #33
loveforlife
Ağaç Dostu
 
loveforlife's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-05-2012
Şehir: BURSA
Mesajlar: 3,079
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ahmett62 Mesajı Göster
Merhaba Sayın Doğa Dostları,
Benim de ilk defa katılmış olduğum Ankara toplantısında kısa bir süre de olsa tanışma imkanım olan ve o kısa sohbetin ardından, kendisi için almış olduğu tohumları elime tutuşturma esnasındaki güleryüzü, samimiyeti ve paylaşımcı bir kişiliği olan Sayın loveforlife Hanımefendiyi içten bir anlatımla bu başlıkta yakından tanıma imkanını yakalamış bulunmaktayız. Şu an o güleryüzlü ve mütevazı hanımefendinin tüm sıkıntılara rağmen yukarıdaki kısa satırlara sığdırmaya çalıştığı hayat serüvenini bir solukta okuma ve hayatın her anını nasıl anlamlandırdığını, onun penceresinden bakarak, onun gözüyle düşünerek, onu kendi sayfasında yeğeni, çiçekleri, kuşları, kedisi ve araya sıkıştırdığı anlatımlarıyla tekrar tekrar okuyacağız sanırım.
İyiki varsınız Sayın loveforlife,
Selam ve sevgiler.

Teşekkürler Sayın Malina
Sayın Ahmet62,

Veren el olmak, paylaşmayı bilmek ne de güzeldir! Paylaşınca daha da güzelleşir dünya. Ne mutlu ki bana, o tohumlara memleketin başka bir ucunda can bulma fırsatı sundum. Dilerim yıllar boyu bitmez çiçekleri ve gülümsememle hatırlarsınız daima beni.

Bardağın dolu tarafından bakmaktan asla vazgeçmem. Pozitif düşününce pozitif yaşıyorsun. Her türlü güçlüğe rağmen, sınavı kazanmak değil mi önemli olan?

Hayatımdaki güzelliklerle ilgili anlatacak o kadar çok şey var ki! Siz de takip ederseniz mutlu edersiniz beni. İyi ki siz de varsınız!

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön